Євгенія 👩

Розпаковка подаруночка)

Розпаковка подаруночка)

Всім привіт ✌️

Новий день - нова, приємна розпаковка🥹. На цей раз приємну несподванку мені зробила кудряшка-милашка нашого клубу - Матвієць Яна 🐱 . Ця красуня написала, що до мене прямує посилочка з makeup, попередила, щоб я не лякалася, бо то коробочка від неї). А як тут можна злякатися, коли у пакуночку були справжні скарби?

Розповідаю👇

Розпаковка подаруночка)

Мені здається, що Яночка врахувала всі мої вподобання, бо у коробочці було 2 моїх улюблених продукти, а також той, який я хотіла придбати, отже:

  • Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки Shelly - це однозначно мій улюблений крем для рук, саме зелененький. Якісне зволоження, гарний склад і звичайно ж – український бренд). Цей крем ніколи не буде зайвим у моїй косметичній, тому що він завжди на повторі, щиро рекомендую, якщо ще не пробували👌
  • Пробничок Mermade Our Summer - нещодавно я написала, що мій пробничок закінчився, але аромат чудовий та я 100% придбаю його повторно на літо). Але, Яна випередила мене, тому я вже готова до літа).
  • Щітка-масажер силіконова Cosmo Shop - це прям необхідна для мене річ, яку я от-от планувала замовляти, але Яна знов мене випередила, мабуть читає мої думки)). Щіткою вже скористувалася, приємно вражена, бо чомусь очікувала, що вона буде жорсткою та зніме з мене скальп🤣, але вона виявилася дуже ніжною, я б навіть сказала, що розслаблюючою, я у захваті від цього девайсу, а ще й колір такий гарний💜. Обов'язково розповім про неї детальніше в окремому дописі).

Дякую тобі, красуня за цей чарівний подаруночок, який мене неймовірно потішив❤️.

Доречі, хто ще не підписаний на Матвієць Яна 🐱 , то не зоволікайте!!!