Mila__Mi

HAMPTONS SUMMER - аромат незабутнього відпочинку

HAMPTONS SUMMER - аромат незабутнього відпочинку

13perfumes - молодий та швидко набираючий популярність, український бренд нішевої парфумерії.

В асортименті у них 7 різних ароматів. І три різні об'єми ароматів: пробники по 3 мл та по 10 мл. І повнорозмірні флакони 30 мл.

Для себе на пробу я вирішила обрати два різні аромати по 10 мл. Про один з них я вам сьогодні розповім ⬇️

Металевий флакончик в яскравому помаранчевому відтінку, з гравіюванням назви аромату. Виглядає дуже красиво та стильно 🤩

Напочатку знаходився в брендовій картонній коробочці. Що виглядає презентабельно та буде чудовим варіантом на подарунок.

Формат спрей-розпилювач, дає широке розпилення.

Після розпилення, на шкірі деякий час відчувається маслянистість (адже це ніша), але вона досить швидко проходить.

Верхні ноти: квітка танжерина, бергамот. 
Середні ноти: флердоранж, бузок, водяна лілія.
Базові ноти: ірис, ветивер, мускус.

От уявіть себе на узбережжі біля моря, ви лежите (з закритими очима) на шезлонгу, накритому м'якими подушками. Ви відпочиваєте та насолоджуєтеся такою довгоочікуваною відпусткою🌅

Насолоджуєтеся яскравим сонечком та теплим повітрям, ви чуєте шум моря і як хвилі між собою б'ються в унісон 🌊

І здавалося, що ви би провели так весь відпочинок. Але, з вами разом приїхала подружка, яку так і тягне на пригоди 😁

Вона підбігає до вас з тарілкою фруктів, і? І бризкає вам в обличчя соком з дольки мандарину 🍊 зі словами: "Агов, подруго, прокидайся, ми тут вже два дні, а ще нічого толком не бачили".

Після перших хвилин розпилення, окрім самого мандаринового феєрверку🎉, також яскраво відчувається сік зі шкірки мандарину з легкою, але з помітно відчутною гірчинкою.

І ось ви вже йдете до свого номеру, аби переодягнутися на обід, бо вас вже охопив свіжий 🌿, цитрусовий бум, який неодмінно додав вам бадьорості та сил на нові звершення.

Так і починає з перших хвилин, звучати квітка танжерину (вічнозелене тропічне цитрусове дерево, іноді розглядається як різновид мандарину 🍊)

По дорозі ви зустрічаєте працівника готелю, який вам посміхається (і ви йому у відповідь) і несе в корзинці свіжі плоди бергамоту. Ви одразу відчуваєте його свіжість та терпкість, яка залишиться з вами до кінця дня.

Ви провели пів дня в топових туристичних місцях, роздивляючись місцеву архітектуру.

І ось ви повернулися в готель, сонечко вже почало опускатися за горизонт, ви прийняли душ, переодягнулися на вечерю, йдете з подругою в місцевий ресторан. І досі відчуваєте на собі ті ранкові цитрусові ноті, але вони вже не такі яскраві, вони стали трохи м'якше, тепліше. Вони наче за день перейняли тепло вашого тіла.

По дорозі ви бачите бузкове дерево і просто не можете пройти повз, ви зупиняєтеся, аби вдихнути його насичений, але такий улюблений квітково-весняний аромат.

Приходите на вечерю, сидите, балакаєте і тут посеред залу починається танок дівчат, на волоссі яких ви помічаєте квітки білої лілії. Вас також запрошують станцювати і ви наче кружляєте в цьому квітковому тандемі.

Завершується цей вечір пам'ятною нотою вечірнього ветиверу та м'якого мускусу.

Один день з відпочинку, який буде приємним спогадом в вашій пам'яті, ще дуже довго.

Підводячи підсумок можу сказати, що найяскравіше тут відчувається цитрусовий бум з квітковою феєрією.

На собі найбільше відчуваю цитрусові (мандарин з гіркою шкіркою та ледь помітним соком апельсину) та яскраві квіткові ноті бузку, ветиверу та саме білої лілії.

В шлейфі зі сторони відчуваються: мікс цитрусових та першого, такого довгоочікуваного цвіту бузку. Він тягнеться за вами та відчувається в продовж 20-30 хв, потім стає все менш помітним.

На шкірі я відчуваю його десь 4-5 годин, потім хочеться його поновлювати, аби знову відчути цей яскравий цитрусовий бум 🍊

Якщо нанести на волосся, або одяг, то він добре протримається впродовж дня.

Це ідеальний варіант для тих, хто любить свіже, цитрусове та яскраво-квіткове. Він ідеально підійде як для ранку, аби отримати порцію бадьорості так і для вечора, аби запам'ятатися своїм шлейфом перехожим 😏

Всім дякую за увагу 🧡