DARIIAKOVACH

ВИКИДУШКИ

ВИКИДУШКИ

Я з тих,хто не може назбирати і викинути все одним махом. Тому такі дописи для мене-це цілий виклик.

Про все окремо буду писати

1. Пінки для душу від Mermade
  2. Міцелярна пінка від Lapush
  3. Дезодорант B.U
  4. Ензимна маска від Mermade
  5. Пудра для ванни Mermade
  6. Гель для душу Mauboussin
  7. Плампер Lamel
  8. Контур стік Lamel
  9. BB Nextbeau

Пінки для душу.

Я у своєму великому дописі про Mermade писала, що від них мене висипало. Хоча пінки мені дуже сподобались і ними я мила руки (хоч щось, бо дуже вже хотілось цієї магії)

У мене так відбувається з усіма гелями для душу, мені потрібен якийсь спеціальний. Вони справді класні але ось така у мене реакція.

Ензимна маска

Ну тут любов навіки, я її знов повторю згодом обовʼязково, я хочу створити допис, де розповім вам про свій план, сподіваюсь вам буде цікаво

Також ще викинула гель для вмивання

Але нема його тут, вже потім згадала як винесла сміття

Він гарний але підсушував шкіру, та всеодно використала до останньої краплі

Пудра для ванни

Взагалі не моє, я таке не люблю і мабуть можна було поділити на «прийоми» але я використала все разово

Приємний аромат, віддала чоловіку, використав весь і швидко

Як подарунок-класно але сама б не купила) Користувалась лиш раз, гель як гель. Акцент там на ароматі, а склад не дуже

Кращий з кращих. Він без алюмінію. Я його давно показувала, буду повторювати неодноразово ще

Майже повна, через термін викидаю

І взагалі нічого спільного більше з Nutritive не матиму і вам не раджу. Їх ганебне зверхнє ставлення до клієнтів відбиває все бажання користуватись засобами. Формат міцелярки пінки мені не сподобався все ж

Bb Nextbeau

Крутий бб з спф на літо. Він мені дуже сподобався використала весь з задоволенням. Поновлювати не знаю чи планую ближчим часом, але візьму вже 01 тон, бо 02 для мене темнуватий

Плампер Lamel

Це вже другий і не використала його, зійшов термін. Він був класний але є набагато кращі)

Стік контурінгу від Lamel

Теж доволі непоганий але вже просто лежить не користується ним ніхто, час викидати

Ось такі викидушки вийшли

Обіймаю 💌