Назарова Ніна

Зволожуючий крем З 5 видами гіалуронової кислоти FarmStay Hyaluronic 5 Water Drop

Зволожуючий крем З 5 видами гіалуронової кислоти FarmStay Hyaluronic 5 Water Drop

Причина покупки:

Я володар комбінованої шкіри зі схильністю до жирності в Т-зоні і сухими зонами на щоках і навколо очей, і давно знаходжуся в пошуку легкого крему, який би не залишав жирного сліду на обличчі. Всі зволожуючі крема, якими мені доводилося користуватися раніше були занадто тяжкими, ніколи не вбиралися повністю, залишали після себе неприємну блискучу масну маску на обличчі. Орієнтуючийсь на відгуки, я вирішила спробувати цей крем.

Перше враження:

Гарна упаковка, але зовсім не інформативна, бо все маркування корейською мовою без перекладу. Сам крем міститься в скляній баночці з металевою кришкою. Приємний форм-фактор і някого пластику - однозначно плюс.

Структура крему дуже незвична. Поки він знаходиться в баночці, він має густу кремоподібну консистенцію.

Але при нанесенні на шкіру вас чекає сюрприз - крем швидко плавиться і пертворюється на водянисту емульсію, яка швидко вбирається в шкіру. Тому я погоджуюся з більшістю коментарів тут, цей крем скоріше є емульсією, ніж кремом. Беручи до уваги склад, можна припустити, що це відбувається через те, що крем в своїй основі містить силікони з низькою температурою плавлення, тому крем при нанесенні на шкіру під дією темпратури тіла буквально тане. По цій причині і через водянистість, витрата цього крему дещо більша, ніж зазвичай.

Ще варто відмітити приємний ніжний запах, який залишається шкірі

Виробник зазначає вміст в кремі гіалуронової кислоти в 5 формах:

• sodium hyaluronate (105.3ppm),
  • sodium hyaluronate crosspolymer (2.2ppm),
  • hydrolyzed hyaluronic acid (1.8ppm),
  • hyaluronic acid (0.8ppm),
  • hydrolyzed sodium hyaluronate (0.1ppm)

Гіалуронова кислота - природня складова організму людини, яка відповідальна за еластичність шкіри та здатність шкіри утримувати вологу.

За своєю природою гіалуронова кислота є полісахаридом і полімером з високою молекулярною масою, який має молекули з довгим полісахаридним ланцюгом і не в змозі проникнути в глибинний шар шкіри при її зовнішньому використанні. Її дія обмежується на поверхні, де речовина формує тонку плівку та утримує вологу всередині шкіри, збираючи її з повітря.

Тому в косметичних засобах ефективнішими є більш низькомолекулярні форми гіалуронової кислоти, такі як гіалуронат натрію sodium hyaluronate (натрієва сіль гіалуронової кислоти) та продукти гідролізу (розщеплення полісахариду на моно- та олігосахариди) гіалуронової кислоти. Низькомолекулярна гіалуронова кислота має молекули з коротким ланцюгом, завдяки чому вона краще проникає у глибокі шари шкіри, не втрачаючи своїх властивостей, зберігає структуру та цілісність клітин шкіри, добре зволожує у глибоких шарах шкіри, запобігає втраті природної вологи шкіри, покращує колір обличчя та розгладжує зморшки.

Найбільша концентрація в продукті є саме гіалуронату натрію, що однозначно можна виділити як плюс. Щодо інших форм ГК, як на мене, концентрація дещо замала.

Особисто мені крем дуже сподобався через свою невагому водянисту текстуру, яка миттєво вбирається шкірою. Крем повністю поглинається і не залишає після себе масного блискучого сліду, не обтяжує, не лежить на шкірі плівкою. При своїй легкості дає достатнє зволоження. Для жирної і комбінованої шкіри, а також влітку, коли робота сальних залоз особливо активна - цей крем ідеальний. Для людей з сухою шкірою краще не брати, бо для вас крем буде занадто легким і не даватиме потрібного зволоження.

06 березня, 2024
Назарова Ніна
0
1
Підписки
06 березня, 2024