Ирина ❤️

Маска альгінатна з морськими водоростями

Маска альгінатна з морськими водоростями

Моя шкіра нормального типу, без прищів або лущення, є кілька зовсім неглибоких зморшок на лобі, і сіточка дрібних зморшок під очима, так само трохи куперозу на крилах носа.

Опис маски від виробника: Ідеально підходить для вікової шкіри, що втратила тонус. Вона має омолоджуючу, оновлюючу та підтягуючу дію. Допомагає подолати набряклість, розгладити зморшки та мімічні складки.

Суміш морських водоростей, що входить до складу напівпрозорої альгінатної маски, надає потужну стимулюючу та освіжаючу дію, підвищує тонус шкіри, покращує колір і надає їй здорового сяйва, насичує корисними вітамінами, мінералами, мікроелементами та амінокислотами. Засіб можна використовувати у будь-якому віці. Активні компоненти забезпечують інтенсивне відновлення та оздоровлення шкіри.

У мене був пакетик пробник на 40г, як тільки я вирішила використовувати маску, мене відразу збентежив спосіб приготування, на моєму пакетику на наклейці було написано на 40г порошку 20мл води, в описі на Makeup було вказано 20г порошку на 90мл води, а на фото великий упаковки цієї маски я побачила спосіб 50г маски на 40мл води 🙈 по суті це вийшло б 3 абсолютно різні консистенції.

Я вирішила довіритися виробнику і змішала як було вказано англійською на фото великої упаковки, але вирішила підстахуватися і змішати тільки половину маски (на випадок якщо раптом не вийде, щоб не викинути все відразу) та й до того ж, зазвичай багато альгінатних масок в таких пробниках бувають на 20-25г і мені цього вистачало.

Я розвела маску 21г на 20мл води кімнатної температури, консистенція вийшла хороша без грудочок (досить рідка щоб зручно розподілити її по обличчю, але при цьому вона не стікала з нього), замішувала і наносила її, я дуже швидко, але все одно до кінця нанесення маска почала застигати і вже погано прилипала до обличчя, якщо потрапляла на ділянки обличчя де вже була нанесена маска, щоб зробити шар товстішим, він починав відклеюватися від обличчя, тому наносити потрібно ДУЖЕ ШВИДКО!

Замішувала маску і наносила силіконовим пензликом/шпателем Cosmo Shop

Так само не повторюйте мою помилку, цю маску краще використовувати весь пакетик на 40г і надлишки краще нанести на шию, щоб шар маски був досить щільний, тоді після висихання вона знімається одним пластом, у мене ж на тих ділянках де була нанесена маска не достатньо, вона знімалася за відчуттями більше як маска-плівка. Але при цьому через 20хв по краях маска не засохла (як буває з деякими альгінатними масками якщо їх нанести не щільно).

Після зняття маски обличчя було абсолютно сухим, хоча під неї я навіть нанесла тонер 🧴Kaine Kombu Balancing Ampoule Toner https://club.makeup.com.ua/post/32667/ и 💦сироватку Mary & May Idebenone Blackberry Complex Serum https://club.makeup.com.ua/post/32802/

Зволоження та холодка шкіри як буває після зняття альгінатних масок вона не дає, навпаки обличчя стало навіть більш матовим, ніж було до нанесення маски. Можливо, від натягу маски трохи розгладилися дрібні зморшки під очима. Але так як в місцях де маска була нанесена не товстим шаром, вона повністю нормально не знялася, залишилася там липкість і частинки плівочки, мені довелося вмитися. Після цього ніякого результату від маски я не помітила взагалі, тому для себе повторювати не буду, можливо вона більше підійде власникам жирної шкіри і вони зможуть оцінити від неї ефект, що матує, так як про зволоження мови після цієї маски не йдеться.

Альгінатна маска для обличчя "Виноградна" Algo Naturel Masque Peel-Off 🍇 https://club.makeup.com.ua/post/34347/

Маска альгінатна з морськими водоростями
Маска альгінатна з морськими водоростями
Маска альгінатна з морськими водоростями