Ирина ❤️

Тонер, що відновлює, з екстрактом чайного гриба

Тонер, що відновлює, з екстрактом чайного гриба

Моє недавнє придбання, яким я виявилася дуже задоволеною.

Спочатку я хотіла спробувати відомий тонер з комбучею Dr.Ceuracle Vegan Combucha Tea Essence, потім знайшла його бюджетніший аналог MEDIPEEL Hyal Kombucha Tea-Tox Toner (за відгуками деяким він подобається навіть більше) але побоювалася їх текстур, одного разу у мене вже був кремовий тонер від Laneige Cream Skin Toner & Moisturizer, не змогла ним користуватися після кількох нанесень починал забивати мені пори, пробувала його нашаровувати влітку, щоб обходитися без крему, але обличчя було неприємне, як грязне, але можливо він добре підійде власникам сухої шкіри. І до того ж зовсім недавно я замовила мініатюру Mary & May Vegan Blackberry Complex Cream Essence яка теж двох фазна і при змішуванні перетворюється на молочко, ось цей засіб мені дуже сподобалося і його я повторю в повному обсязі ( після нього немає ні жирності, ні липкості на обличчі). Але так мені хотілося все ж таки спробувати засіб з комбучею (про сприятливі властивості якої я начиталася), я побачила на makeup героя мого відгуки, ціна на сайті на момент покупки була дуже хороша і у мене він йшов у наборі з падами для обличчя (вони до речі класні, дуже м'які, тоненькі, не забирають у собі зайвий засіб).

Мені сподобався склад та опис від виробника: Тонер, наповнений антиоксидантами, включає 60% ферментованого чайного гриба та вітамін С для омолодження шкіри. Формула містить концентрований пантенол та вісім видів гіалуронової кислоти для підвищення рівня зволоженості шкіри, її еластичності, текстури та стійкості до подразнення. Містить 60% ферментованого Чайного гриба, багатого на вітаміни і бета-глюкан для оздоровлення шкіри з відмінним антиоксидантним ефектом.

Містить пантенол та алантоїн, щоб заспокоїти шкіру та зміцнити шкірний бар'єр для здорової шкіри. 8 видів гіалуронової кислоти забезпечують глибоке зволоження, зберігаючи шкіру повністю зволоженою протягом усього дня. Формула, подібна до природного рН шкіри, підтримує оптимальний водно-жировий баланс для добре кондиціонованої шкіри. Не містить інгредієнтів тваринного походження, штучних ароматизаторів, штучних барвників, парабенів, феноксіетанолу та мінеральної олії.

Моя шкіра нормального типу, без лущення, роздратування, є невеликий купероз на крилах носа. Сам тонер без запаху, консистенція густіша за воду, трохи гелева (саме такі я люблю) після нанесення немає відчуття липкості, жирності, шкіра м'яка і зволожена, пори не забиває. Також мені подобається флакон, він з матового пластику , красиво виглядає на поличці (порівняно з дизайном деяких інших тонерів 😉).

Не можу сказати що у засобу невелика витрата, хоча я наношу його зовсім не багато, завдяки своїй консистенції воно дуже добре розподіляється по шкірі, але я наношу його на шию і декольте після душу. Засіб мені дуже сподобався, також наносила його на чоловіка, у нього шкіра щільніша жирна, але при цьому вона чутлива, місцями бувають лущення, на ньому тонер теж дуже добре себе показав. Мені здається це базовий тонер, який можна застосовувати цілий рік, використовую його так само і в ті дні, коли зверху наношу засоби з ретинолом, кислотами або вітаміном С. Можу рекомендувати його до покупки.

Мій улюблений бустер Vichy для зміцнення захисного бар'єру та зволоження 💦https://club.makeup.com.ua/post/33334/

Тонер с пептидами для вашої шкіри Cos De BAHA 🫧https://club.makeup.com.ua/post/32662/

Тонер з центелою азіатської та чайним деревом Mary & May 🌱 https://club.makeup.com.ua/post/32813/

Тонер, що відновлює, з екстрактом чайного гриба
Тонер, що відновлює, з екстрактом чайного гриба
Тонер, що відновлює, з екстрактом чайного гриба
Тонер, що відновлює, з екстрактом чайного гриба