krislemly

Sovka | Скраб для тіла

Sovka | Скраб для тіла

Справжня знахідка серед скарбів для тіла: неймовірний аромат та дуже класний ефект.

Пакування. Сам скраб знаходиться у невеликій баночці-шайбочці, я люблю такий формат, основа упаковки прозора, через неї можна побачити текстуру скарбу, колір і те, скільки його залишилося, кришка біла, навіть мокрими руками її без зусиль можна відкрутити.

Sovka | Скраб для тіла

Під кришкою знаходиться пластикова мембрана.

Об'єм у баночки становить 310 грам, це досить багато, скраба вистачить на тривалий час використання.

Консистенція. Густа масляниста, ковзна, у текстурі присутні дрібні абразивні частинки.

Абразивні частинки не гострі, шкіру в процесі скрабування не травмують, не дряпають.

Аромат просто неймовірний, справжня нутелла. Скраб просто хочеться з'їсти. Запах дуже приємний, терпкий, обволікаючий і зігріваючий. При нанесенні він відчувається дуже яскраво, любителі шоколаду його точно оцінять.

Аромат скрабу тривалий час зберігається у ванній кімнаті. А залишки скрабу не забруднюють поверхню ванни, легко змиваються водою.

Нанесення. Скраб наноситься і на вологу, і суху шкіру однаково добре, добре прилипає і не обсипається. Він добре ковзає по шкірі, не залипає.

Ефект. Завдяки насиченому маслами складу після його застосування рука не тягнеться до нанесення поживного та щільного крему/молочка для тіла.

Шкіра відчуває себе комфортно: зволожена без сухості, дискомфорту і лущення.

Приємний насичений солодкуватий аромат скрабу осідає на шкірі і його відчуваєш ще деякий час.

Скраб не дратує чутливу шкіру тіла, а навпаки заспокоює, пом'якшує, сприяє її відновленню за рахунок поживних олій у складі формули.

Безперечно цей скраб допомагає тримати себе у формі, зберігати шкіру пружною і з ним не хочеться пропускати догляд тому, що зайвий раз намазатися такою шоколадною штучкою - одне задоволення.