Кузя Ю-а

Lancome Renergie H.C.F. Triple Serum

Lancome Renergie H.C.F. Triple Serum

Сиворотка складається з 3 елементів, що кожний доповнює от цю всю скарбничку молодості в складі. Тріпл дабл з гіалуронки, ферулової кислоти і віт С та ніацинаміду.

вік - 30+. Раніше точно не раджу!

Зразок що мені попався треба трошки роздавити, аби змішались усі компоненти. Думаю, вони просто не можуть жити довгий час в змішаному стані. Тому такий креативний підхід, який зберігається і повній версії продукту.

Lancome Renergie H.C.F. Triple Serum
Lancome Renergie H.C.F. Triple Serum

Текстура ніжна. Аромат - не такий, яким славиться бренд. Відчуття професійності і дійсно того, що в складі міні - лікар - косметолог - просто на 100%. Це тобі без відволікання на аромат троянд. Розгладжуємо зморшки, значить розгладжуємо. Зволожуємо значить зволожуємо. В моменті утворюється легка плівочка з сироватки. Яку варто закрити кремом. Мені особисто вона припікала. Що мене трошки злякало, адже жодного разу в домашніх засобах я такого не зустрічала. Лише в клініці косметології. Відповідно, ця сироватка однозначно не просто іграшка. Використовуйте і ефект не забариться.

І ще, дякую за можливість розпочати свій маленький шлях до Великого тестувальника :) Краса спасе Світ! Україна понад усе 💙💛