Декоративні пустишки за 2022 рік
Не питайте чому вони до сих пір у мене зберігались. Але у нас є чудова нагода подивитись на пустишки іншого року, а саме 2022.
2022 був дивний, важкий і контрастуюче різний.
2021 рік, Січень, лютий 2022 я працювала дуже багато, майже без вихідних, фарбувалась також багато, щоб хоч трохи вигдядати презентабельно.
Березень-квітень був тільки душ і іноді трохи парфумів.
Літо - осінь вже були жвавішими і ознаменувались переходом до мінеральної косметики. В черговий раз за останні 15 років. Восени та взимку з відключеннями світла, знову прийшов депресивний стан і якщо нп початку я трималась і була в тонусі - прокинулась, душ, макіяж, робота, то потім знову почались будні, коли був душ, крем і максимум парфум.
Отже, що закінчилось за 2022 рік
1. Тональний 1
2. Бази під макіяж 2 мініатюри
3. Консилер 1, пудра 1, контур 1, бронзер 1 - і це все було на початку року
4. 2 олівці для брів
5. 1 гель для брів
6. 7 тушей, при чому 2 я викинула чепкз ьиждееь, другий після відкриття (Fenty та Beutyhub), 3 повнорозмірки використала до кінця, як і 2 мінівтюри ( привіт стабільність і 4 туші в рік)
7. Блиски для губ 2
8. 6 тіней
9. 7 олівців та підводок - я тоді ще малювала стрілки, але при цьому 2 підводки (Fenty та Eyeko - тріскались та відпечатувались га повіці) і 1 олівець (засох) знову ж викинула
10. Парфуми 5 повнорозмірних, але з них повними були лише чаї, які я вже повторила та 6 семплів
Отже, за 2022 рік я викинула 43 декоративних продукти. І саме в 2022 році я перестала фарбувати нігті взагалі, зараз роблю гель, а 300+ лаків сумують на поличці
Коментарі (0)