Ірина 🦋

Крем для вікової шкіри обличчя

Моя шкіра нормального типу, з віковими змінами, що починаються у вигляді невеликих мімічних зморшок біля очей і декількох зморшок на лобі. Без прищів, постакне, пігментації та лущення. Э невеликий купероз на крилах носа, дуже рідко може з'явитися одинокий прищик на обличчі.

Спочатку цей крем купувати я не планувала, дуже хотіла спробувати сироватку, але знайшла за хорошу ціну набор Caudalie Resveratrol Lift Duo Set 2022 сиворотка 30ml + крем 15ml

Відомий франзузьский 🇫🇷бренд Caudalie представив новий засіб №1 від старіння шкіри - унікальний крем Resveratrol Lift Firming Cashmere.

В основі б'юті-продукту – запатентована комбінація ресвератролу, гіалуронової кислоти та веганського підсилювача колагену. Інноваційна формула забезпечує видимий ефект, що омолоджує, розгладжує зморшки, підвищує пружність шкіри і уповільнює процеси старіння 👵🏼

Пакування: Стекляна маленька баночка з пластиковою кришечкою обʼємом 15ml. Мініатюри під кришкою є ще додаткова тоненька пластикова кришечка. Великий об'єм крему йде в баночці 50ml, так само окремо можна купити крем у змінному блоці, щоб не переплачувати за упаковку

Колір та консимтенція: Крем молочного кольору, досить легкий не жирний.

Аромат: трав'янистий, як і у сироватки 🌿. Він чутний при нанесенні, не противний, але для мене краще взагалі було б без нього, я не дуже люблю трав'янисті аромати🤷🏻‍♀️

Вбирається крем швидко, не залишає жирності, липкості, пори не забиває. Але в відмінності від сироватки, з цим кремом у мене не все так добре було спочатку, тому була рада що він дістався мені на тестування в мініатюрі, є у нього один для мене дуже великий мінус, на моїй шкірі в 98% він скочується!

Я завжди наношу засіб на очищену шкіру, тонким шаром , тієї кількості, що на фото, мені вистачає на обличчя і шию. Він скочується якщо я наношу його на сироватку з набору, за ідеєю з якою він повинен застосовуватися і не конфліктувати. Відразу після нанесення сироватки я давала час їй увібратися, результат завжди приблизно однаковий, так само пробувала наносити його соло та на інші сироватки теж іноді скочується, але не завжди. Не знаю може це саме тільки у мене так, тому що у відгуках інших не зустрічала, що б про це писали.

Через якийсь час я почала застосовувати крем соло або з іншими сироватками і він перестав скочуватися

Мені подобається моя шкіра після цього крему, вона стає як оксамитова, якщо була сухість вона проходить, крем зволожує та живить, з'являється живий блиск, але при цьому жирної плівки зверху не немаэ. Тому можу користуватися їм і у денному і у вечірньому догляді.

Чи куплю у великому обсязі коли закінчиться моя мініатюра, ось тут питання ... Спробувати в мініатюрі раджу, можливо на вашій шкірі він поводитиметься інакше.

Мені здається, що жирній шкірі для денного догляду може не підійти, особливо в теплу 🌞 пору року.

А у вас були засоби цього бренду? Можливо якісь хочете спробувати?

Мій допис про інші засоби Caudaliе https://club.makeup.com.ua/post/32505/