Євгенія 👩

Розпаковка подаруночка)

Розпаковка подаруночка)

Всім привіт✌️

Вчора мала б бути остання розпаковка приємних привітань від дівчаток клубу, але я отримала повідомлення від НП, що до мене прямує ще одна посилочка від Чистикова Дарья 🥹. Дуже несподівано та звичайно, що неймовірно приємно, дякую тобі красуня за такий чудовий, рожевий пакуночок 🩷

Наповнення цієї коробочки викликало в мене справжній захват, бо там було моє улюблене 👇

Перше, що мене зустріло - це листівки-серденька з теплими побажаннями та компліментами😚 та шоколадка, якої вже нема, не хочете ви дівчатка, щоб я була стрункою влітку🤣. У глибині посилки була ще одна листівка з приємними словами, яку, звичайно ж, збережу на згадку😍.

В пакуночку на мене чекали мої улюблені рожеві пляшечки "Rose Wine" від Mareve. Я думаю, що ви вже всі знаєте, що я велика шанувальниця цієї серії та й взагалі бренду).

* Доречі, не тільки я в захваті від аромату "Rose Wine", в мене мило для рук з цим ароматом та всі гості завжди питають "а що це за мило?", навіть фоткають. Нативна реклама у дії🤣.

Детальніше про ці рожеві скарби👇:

  • Парфумований гель для душу "Rose Wine” - неймовірно класний, ароматний та постійно у мене на повторі. Він ніжно очищує, хоча й дає не дуже густу пінку, не липкий і не викликає ніяких алергічних реакцій. Виглядає розкішно, користуватися ним завжди в насолоду).
  • Міст для тіла парфумований з феромонами "Rose Wine" - це ідеальна блискучка на літо, дає шкірі базове зволоження та делікатний, природний блиск. Минулого літа постійно ним користувалася, тепер і цього літа буду, чому дуже тішуся).
  • Парфумований лосьйон для тіла "Rose Wine" - це для мене новий продукт з цієї серії, поки потестувала тільки на руці, дає приємне зволоження та звичайно, що неймовірний аромат). Гель для душа + цей лосьйон = неперевершений аромат, що й парфумів не треба).
  • Свічка масажна парфумована для тіла "Rose Wine" - теж новий для мене продукт, який я хотіла спробувати. Формат таких свічок мені дуже подобається, раніше я постійно купувала подібні свічки у майстра манікюру для зволоження ручок, але у нех був не такий приємний аромат, як у "Rose Wine". Ще цікаво, що ця свічка підійде не тільки для рук, а й для всього тіла, спробую і обов'язково розповім про свої враження в окремому дописі🥰.

Всі продукти парфумовані та мають єдиний аромат - багатогранний, я в ньому виразно відчуваю ягідну ноту (суниця та слива) з квітковими нотками півонії. Аромат у міру солодкий, квітково-ягідний. Аромат насичений, але не викликає жодного дискомфорту, бо він неперевешений🩷

Дякую Чистикова Дарья за цей ароматний, дуже рожевий та естетичний подаруночок, він неймовірний, ти урахувала всі мої вподобання🩷

Обіймаю та шлю 100 цьомчиків. Якщо ще не підписані на Дар'ю, то ви знаєте що робити)

Дякую за увагу💕