Дарина🦉

Гель для душу Sovka Skincare

Гель для душу Sovka Skincare
Гель для душу Sovka Skincare

"Любов-це..." - спогади, який подарував цей гель! А саме, затишний дім, в який заходиш після морозу, а там на печчі - ягідний, теплий та солодкий компот, зваренний з ягід свого саду....

Sovka Skincare почала дуже часто з'являтися в мене в соц. мережах, і засоби не можуть, не превернути уваги! Бо вони мають дуже яскраві барви та схожі на різні смаколики, очі просто розбігаються. Ну і я звісно, не змогла пройти повз, і замовила декілька засобів для знайомства.

Почну з геля для душу "Любов-це..."

Гель представлен в простому форматі - щільний пластиковий прозорий флакон, з кришкою фліп-топ, яка добре працює. На звороті, є вся необхідна інформація, для користувача. Об'єм 200 мл (треба було брати більший!).

Аромат- ягідний, солодкі та стиглі ягоди з бабусіного саду, і зверху цукрова пудра. Дуже приємний (не має хімозності). На тілі залишається дуже не на довго, нажаль.

Текстура - рідкий гель, навпів прозора рідина червоно-рожевого кольору. Гарно розподіляється по шкірі, та легко змивається водой. Піноутворення - середне.

Склад:

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLYCERYL OLEATE, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, PEG-150 POLYGLYCERYL-2 TRISTEARATE, LAUERTH-3, DIPROPYLENE GLYCOL, SORBITAN CAPRYLATE, PROPANEDIOL, BENZOIC ACID, PARFUM

Враження від застосування:

  • дбайливо та гарно очіщує шкіру;
  • зручний та приємний в використання;
  • гель з яким хочеться танцювати в душі, він бадьорить та знімає втому;
  • завдяки аромату дарує гарний настрій;
  • не сушить шкіру, а навпаки шкіра виглядає зволоженою.

Ніяких негативних моментів не було. Тож жодного минуса, я назвати не можу.

Як висновок можу сказати, що знайомство вийшло, дуже вдалим та приємним, не очікувала, що звичайний гель для душу, може викликати такі гарні спогади. Обов'язково продовжу знайомство з іншими засобами, а там великий вибір!

Дякую 🦉

Гель для душу Sovka Skincare
Гель для душу Sovka Skincare
Гель для душу Sovka Skincare