По вертаюся до цієї гідрофільної олії, бо вона того варта!
У догляді за проблемною шкірою з акне важливо ретельно її очищувати, тому я роблю це у два етапи, один з яких - гідрофільна олія.
Моя перша гідрофільна олія від Pyunkang Yul спровокувала шалені висипи та комедони, тому згодом я вирішила все ж не економити і наступною придбала олію від Dr. Ceuracle, адже її часто рекомендують дерматологи у догляді за проблемною шкірою.
Пізніше я купувала гідрофілку від IUNIK, яка мені теж підійшла, але коли нещодавно побачила знижки на Dr. Ceuracle, не змогла встояти.
Тому розповім про свій досвід використання і чому я повторюю цю олійку.
- По перше, продукт має гарний стриманий та вже впізнаваний дизайн, за це лайк!
- Пляшечка об'ємом 155ml. Переглядаючи історію покупок, я зробила висновок, що вистачило мені продукту майже на 6 місяців щоденного використання. Варто зауважити, що гідрофільна олія - такий продукт, який просочується у найменші шпаринки у кришечці, тому часто у мене ці продукти протікають, так було з Dr. Ceuracle і з IUNIK теж.
- Ціна, звичайно, не надто бюджетна - 990 грн. Особливо, зважаючи на те, що цей продукт майже одразу змивається з вашої шкіри. Але я востаннє встигла увірвати її за 629 грн! Зараз вона теж на акції, до речі!
- Текстура олійна і водяниста водночас, колір прозорий, а аромат - злегка цитрусовий. Це мені подобається, бо IUNIK, до прикладу, пахне звичайною олією.
- Я не буду розбирати склад, бо не компетентна у цьому, але знаю, що косметолог Анастасія Капайнайко у своєму курсі по догляду за шкірою з акне радить цей продукт для очищення. І не тільки вона.
- Олійка добре розчиняє ББ-крем, гарно емульгується у контакті з водою. Я читала, що комусь вона погано розчиняє туш - є таке, на це потрібно трохи більше часу. IUNIK мені дійсно скраще розчиняла туш, але я не вважаю це критичним моментом, оскільки не використовую стійкий макіяж.
- Другим етапом змиваю олійку гелем для вмивання від CeraVe, такий тандем у мене вже перевірений часом.
Зрештою, можу сказати, що олійка чудова і варта вашої уваги, але якщо немає знижок, то гідрофільна олія від IUNIK буде прекрасною заміною, там і об'єм більший.
Дуже цікаво буде дізнатися, чи практикуєте ви двоетапне очищення та який продукт використовуєте на першому етапі. Чекаю вас у коментарях! Цьом!
Коментарі (0)