Olivia

Повертаюся до цієї гідрофільної олії, бо вона того варта!

Повертаюся до цієї гідрофільної олії, бо вона того варта!

Моя перша гідрофільна олія від Pyunkang Yul спровокувала шалені висипи та комедони, тому згодом я вирішила все ж не економити і наступною придбала олію від Dr. Ceuracle, адже її часто рекомендують дерматологи у догляді за проблемною шкірою.

Пізніше я купувала гідрофілку від IUNIK, яка мені теж підійшла, але коли нещодавно побачила знижки на Dr. Ceuracle, не змогла встояти.

Повертаюся до цієї гідрофільної олії, бо вона того варта!
Повертаюся до цієї гідрофільної олії, бо вона того варта!
  • По перше, продукт має гарний стриманий та вже впізнаваний дизайн, за це лайк!
  • Пляшечка об'ємом 155ml. Переглядаючи історію покупок, я зробила висновок, що вистачило мені продукту майже на 6 місяців щоденного використання. Варто зауважити, що гідрофільна олія - такий продукт, який просочується у найменші шпаринки у кришечці, тому часто у мене ці продукти протікають, так було з Dr. Ceuracle і з IUNIK теж.
  • Ціна, звичайно, не надто бюджетна - 990 грн. Особливо, зважаючи на те, що цей продукт майже одразу змивається з вашої шкіри. Але я востаннє встигла увірвати її за 629 грн! Зараз вона теж на акції, до речі!
  • Текстура олійна і водяниста водночас, колір прозорий, а аромат - злегка цитрусовий. Це мені подобається, бо IUNIK, до прикладу, пахне звичайною олією.
  • Я не буду розбирати склад, бо не компетентна у цьому, але знаю, що косметолог Анастасія Капайнайко у своєму курсі по догляду за шкірою з акне радить цей продукт для очищення. І не тільки вона.
  • Олійка добре розчиняє ББ-крем, гарно емульгується у контакті з водою. Я читала, що комусь вона погано розчиняє туш - є таке, на це потрібно трохи більше часу. IUNIK мені дійсно скраще розчиняла туш, але я не вважаю це критичним моментом, оскільки не використовую стійкий макіяж.
  • Другим етапом змиваю олійку гелем для вмивання від CeraVe, такий тандем у мене вже перевірений часом.

Зрештою, можу сказати, що олійка чудова і варта вашої уваги, але якщо немає знижок, то гідрофільна олія від IUNIK буде прекрасною заміною, там і об'єм більший.

Дуже цікаво буде дізнатися, чи практикуєте ви двоетапне очищення та який продукт використовуєте на першому етапі. Чекаю вас у коментарях! Цьом!