Mandarinka

Гель для вмивання обличчя: Mermade

Гель для вмивання обличчя: Mermade

Отримала цей гель в одному з WOW боксиків, і він зазначений як універсальний. Багато дівчат не хотіли брати саме цей бокс, оскільки гель може комусь не підійти, викликати подразнення. Але сам виробник говорить, що гель універсальний і має підійти всім, розбираємось. Я точно доволі класна вибірка, бо мені не підходить дуже багато доглядових засобів як дешевих, так і дорогих.

Повний огляд товару з боксів https://club.makeup.com.ua/looks/32632/

Гель невеличкий в об’ємі - така собі зручна тревел версія в 50мл. Додаткової коробки в боксику не було, але гель був захищений від протікання і від відкриття пластиковою смужкою.

Гель для вмивання обличчя: Mermade
Гель для вмивання обличчя: Mermade
Гель для вмивання обличчя: Mermade

Аромат дуже тонкий, ненав’язливий, який майже одразу вивітрюється.

Консистенція у гелю доволі рідка, коли вперше змивала ним гідрофільну олію то трошки придавила і одразу отримала дуже багато засобу. В подальшому приловчилась просто набирати менше.

Гель не піниться, я б назвала його доволі терпким. Інколи промиваєш шкіру і є відчуття що засіб промиває до скрипу, а в цьому випадку немає цього ковзання, гелевості. Тобто треба зрозуміти скільки вам треба засобу, більш гелеві можуть навіть з горошинки утворити піну якої вистачить на 1 раз. При цьому я не можу сказати, що використання засобу дуже швидке.

Демакіяж я зазвичай роблю гідрофільною олією, а потім змиваю гелем. Так от в цьому випадку інколи все ж залишилося трошки темні розводи і треба було додатково довимивати.

З головного - гель засіб дійсно виявився універсальним і підійшов для моєї проблемної шкіри обличчя - не викликав подразнень, звербіння, висипань. Його з легкістю можна взяти з собою в подорож.

🔹 Тонкий не нав'язливий аромат.

🔹 Рідка консистенція, але при цьому економне використання.

🔹 Не піниться, підходе для звичайного вмивання. Після зняття макіяжу все таки були невеличкі нюанси.

🔹 Підходить для проблемної шкіри.

Від мене гель для вмивання обличчя від Mermade отримує 4/5 і я його точно рекомендую і придбаю в ще одному боксику.