Yana

Чи бентежать вас спирт та силікони у складі?!

Чи бентежать вас спирт та силікони у складі?!

Маски – невід'ємна частина мого догляду за волоссям. Можна навіть сказати, що ними я повністю замінила всі кондиціонери і бальзами, так як на мою довжину та структуру волосся потрібна важка артилерія, і звичайні бальзами просто не справляються з цим завданням.

Склад у маски не натуральний, але є дуже багато корисних рослинних екстрактів, які дійсно добре впливають на стан волосся. Присутній у складі спирт і силікони - це до мінусів. Але для мене важливіше, щоб маска працювала, а до складу, я лізу, як правило, тільки якщо виникає алергія, щоб зрозуміти на що вона.

За текстурою Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask дуже схожа на щільний бальзам, аніж на повноцінну маску. При нанесенні вона не розтікається, добре тримає форму.

Вона має досить класичний спосіб застосування. Єдине, що саме цю маску можна використовувати й на корені волосся.

Ще виробник, заявляє про те, користувати маскою можна хоч щодня, і максимальний ефект досягається через три місяці регулярного застосування.🤷🏻‍♀️

Аромат у маски трав'яний, але потім відчувається тільки запах ментолу, він же й залишається на волоссі та приємно охолоджує шкіру голови.

Під час нанесення немає моментального ефекту. Його можна відчути вже після висихання та вкладання.

По-перше маска помітно ущільнює, для мого пористого волосся цей ефект підходить ідеально.

Вона дійсно живить волосся, роблячи його менш сухим, але цей ефект швидше накопичувальний, він не миттєвий, і з першого разу мало що змінюється, а при відміні маски все повертається у початковий стан. Додаткового блиску чи сяйва ця маска не дає.

Ще один плюсик, який хочу виділити, при використанні Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask у мене помітно скорочується випадання волосся, швидше за все це від ментолу, який зміцнює волосяні цибулини і стимулює їх.👌🏽

Чи бентежать вас спирт та силікони у складі?!