Darina🦉

Парфумований гель для душу "Rose Wine”

Який він був, вечір з MAREVE?!

Я давно хотіла познайомитись з брендом MAREVE, в хотілках були пахощі для дому та тверді парфуми. Але першим до мене потрапив парфумований гель для душу "Rose Wine”.

Мої неоднозначні враження:

Перше задоволення -це від пакування та кольору. Стильний флакон, з міцного прозорого пластику. Зручний дозатор (помпа), який гарно працює з першого разу, та не "плюється". Об'єм 250 мл.

Колір - то щось неймовірне, насолода для очей. Рожевий гель з шимером білого та золотого кольору. Гель аж сяє, блистівок не пошкодували.

Текстура - щільний гель, приємний до шкіри. Маленьке піноутворення ( я ж люблю, щоб піни було багато).

Аромат - тут і неоднозначність! Аромат дуже приємний - я відчуваю квіти (насичений квітковий аромат) та ягоди (суниця з вишнею) і з ваніллю. Мені подобається цей аромат, але вже після прийняття душу, бо в процессі, ну він занадто для мене парфумований.

+ Я ж хотіла більше піни, і багато нанесла в перший раз, відчуття, що ти купаєшся в парфумах. А от після душу мені він дуже подобається, вже не такий насичений, і доволі довго тримається на шкірі. Плюс він залишає після себе стійкий шлейф.

Склад (інформація з сайту):

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Fragrance, Cocamide DEA, Sorbitol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 80, Mica.

• Гарне та дбайливе очіщення;
  • Зволожує та пом'якшує шкіру;
  • Відсутне відчуття стягнетості;
  • Красивий та естетичний зовнішній вигляд;
  • Дуже стійкий аромат (доречі коли закінчились парфуми, цей гель їх може замінити);
  • Блистівок нажаль на тілі на залишає (ну він і не повинен, але б хотілось).

Цей гель сподобається тим, хто любить насичені аромати, він дійсно вартий уваги!

Чи оберу я його знову?! Так, але хочеться спробувати з іншим ароматом - "Gold Champ". І пахощі для дому залишаються в хотілках!

Дякую 🦉