SomovaFM

Коли хочеться свята та Milk Shake у ванній

Коли хочеться свята та Milk Shake у ванній

Скраб для тіла "Молочний коктейль" від Українського бренду Sovka Skincare, який створює настрій вечірки у вашій ванній.

Аромат неперевершений. Не можу втриматись і хочу розповісти спочатку про нього. Це той самий прохолодний, солодкий ванільний коктейль у літньому парку. Напій, який випиваєш до самого останньої краплі. Ця запашка пінка зверху, яку хочеться черпати ложкою. Відчуваю трохи бананової нотки, яку інколи додають до молочних коктейлів. Треба тримати себе в руках, аби не з'їсти цей скраб 🤤 Та ще й після змивання ніжний солодкий аромат залишається на шкірі.

Скраб не тільки смачно пахне, а ще й смачно виглядає. Густа, в'язка та м'яка консистенція. Ніби домашні вершки із ще не розтанувшим цукром, багато цукру, в якому хочеться втонути.

Коли хочеться свята та Milk Shake у ванній
Коли хочеться свята та Milk Shake у ванній

Скраб в пластиковій прозорій коробочці з яскравою наліпкою, притаманною бренду, на кришці. Має також додаткову захисну пластикову кришку, яка притікає скраб і не дасть йому розтіктися при траспортуванні.

Основні складники скрабу це цукор та кокосова і мигдальна олійки. Але сам скраб, як на мене, взагалі не жирний, більш кремової текстури. Цукрові частинки відчутні на тілі, але вони швидко розчиняються, не дряпають, а лише та ніжно очищують. Після змивання шкіра м'яка, та м'яка.

А після використання цього крабу залишаються не тільки приємні відчуття, а й підіймається настрій від такої яскравості😃