Фісташка

Tom Ford Cafe Rose - новий аромат з нотами троянди, кави і спецій

Tom Ford Cafe Rose - новий аромат з нотами троянди, кави і спецій

Для початку пропоную глянути на пост-орієнтир, де я описала парфуми і ноти, які мені подобаються, щоб вам було легше зрозуміти, наскільки прислухатись до мого відгуку. Адже парфуми - це занадто суб'єктивна річ.

https://club.makeup.com.ua/post/32635/

Tom Ford Cafe Rose - новий аромат з нотами троянди, кави і спецій

Tom Ford Cafe Rose - це захоплюючий та пристрасний аромат, який може створювати неоднозначні враження. Якщо прислухатися до аромату, то я можу відчути троянду - ніжну і солодку. Однак, аромати спецій роблять парфум занадто насиченим і удушливим. Але найбільше мене вразила нота ладану в базі. Нажаль, як тільки я наношу парфум, ладан - це перше, що я відчуваю. І протягом кількох годин єдине, що б'є мені в ніс, це ця нота. Це може зробити парфум менш придатним для тих, хто шукає більш ніжних і легких ароматів.

Також в верхніх нотах заявлена кава, але, на жаль, її я взагалі тут не відчула. Про аромат я читала в основному гарні відгуки і я можу зрозуміти, чому вони подобаються. Це досить цікаве поєднання ніжної троянди і спецій. Але на жаль, цей аромат виявився не моїм.

Якщо на тест смужці я ще можу розчути інші ноти, то на собі, окрім того кадила, нічого більше не відчуваю.

Ось писала відгук на інші парфуми з трояндою - Diptyque Eau Rose (інші відгуки можете подивитись за хештегом #фісташка_парфуми).

https://club.makeup.com.ua/post/27793/