Alyona Fedyk

#top3makeupclub: ТОП-3 продукти, якими я можу зробити весь мейкап

#top3makeupclub: ТОП-3 продукти, якими я можу зробити весь мейкап

Скажу одне: я – терези, і те, що стосується вибору – не до мене:) Я постійно вагаюсь, та навіть в цій ситуації в мене почався “приступ паніки”.

Але умови челенджу змінити мені не під силу, тому ловіть мій перший топ. Я не уявляю своє життя без базових тіней, без праймера, без консилера, без бронзера, без туші та фіксатора для брів, але… Якщо дійсно відкинути все це та залишити лише трійку, то тут все очевидно.

1. Тональний крем Estee Lauder Double Wear. Як на мене, досить співати йому дифірамби, просто ще раз нагадаю, що про нього я вже писала ось тут – https://club.makeup.com.ua/post/475/ :)) На вулиці зима, засмага зійшла ще в жовтні, тому зараз мій відтінок – Ecru. Він гарно приховує всі недоліки шкіри та навіть маскує мої синці під очима, за що йому велике “дякую”.
  2. Олівець для брів Dior Diorshow у відтінку 001 Universal Brown. Як би я не намагалась знайти йому бюджетну альтернативу, це неможливо. Він дійсно найкращий: стійкий, тоненький, має оптимальну текстуру та дуже вдалий відтінок.
  3. Блиск для губ Kiko Milano 3D Hydra. Відтінок – будь-який, я зживусь навіть зі святковим 29-м, але якщо вже топ-3, то взяла гарний щоденний варіант під номером 4. А ось тут я писала про текстуру, властивості та навіть додала свотчі (а раптом вам буде цікаво) – https://club.makeup.com.ua/post/747/.

Все дуже просто. Для мене важливо, аби шкіра виглядала здоровою та мала рівний тон. Брови – це взагалі основа, тому якщо я їх не підмалюю, то виглядатиму ніяк:) А от між блиском та тушшю я дійсно думала найдовше. Хоч я і від природи світловолоса, вії достатньо темні, тому можна іноді їх і не фарбувати. А от губи завжди хочеться підкреслити, зробити їх пухкими та доглянутими. Саме тому я обрала блиск, який дійсно люблю усією душею. Погодьтесь, в такому вигляді вже й можна вийти за поріг😄😄😄

• Дякую всім, хто дочитав! Дівчатка, я переглядаю усі ваші дописи, а те, що стосується челенджів, то це взагалі захват. Дуже щаслива бути частиною красивого світу MAKEUP Club. Далі готуватиму ще один ТОП:) Всіх обіймаю❤️😊