Y E L Y Z A V E T A 🖤

#top3makeupclub для вашої дорожньої сумки

#top3makeupclub для вашої дорожньої сумки

Якби мені можна було обрати лише 3 засоби для подорожі, я б точно зупинилась на цих продуктах.

- Мінеральний спф thinkbaby має гарний склад (активний інгрідієнт: оксид цинку), дуже добре захищає від сонячного проміння та не тестується на тваринах. Я обожнюю його. Текстура достатньо щільна, але я можу наносити його навіть на своє обличчя (хоча й шкіра трохи проблемна і не всі засоби мені підходять)

- Зволожувальна емульсія для чутливої шкіри Clarins Calm-Essentiel. Це ідеальний крем на літо для зволоження проблемної шкіри. Він має зеленуватий відтінок, але при нанесенні на обличчя від підлаштовується під колір вашої шкіри. Можливо це самообман, але за рахунок зеленуватого відтінку мені здається, що він нівелює колір почервонінь і вони стають менш помітними)

- Гель для шкіри навколо очей Collistar Eye Contour Hyaluronic Acid + Peptides. Класний прозорий гель, якого вистачає мінімум на рік, так як його не потрібно дуже багато. Користуюсь ним кожного дня і поки що не хочу змінювати на інший, хоч і люблю тестувати нове) Дуже освіжає і ніяк не сперечається з будь якими тональними засобами чи кремами.

Цих засобів достатньо аби мати здорову і сяючу шкіру на відпочинку)

#top3makeupclub для вашої дорожньої сумки