MERMADE

7 кроків краси від Mermade

7 кроків краси від Mermade

Весна вже встигла порадувати нас теплими сонячними днями, але ж вона пані примхлива, і вирішила повернути прохолодний зимовий вітерець та колючий сніжок. За таких різких змін погоди, шкіра потребує ще ретельного догляду. Ми пропонуємо свій варіант оптимального ультразволоження.

Найкращий варіант - Балансуючий гель для вмивання обличчя BioDtox & Hyaluronic Acid. Він лагідно та делікатно, майже “до скрипу” очистить шкіру обличчя. Його, ретельно підібрана, формула зволожить шкіру після вмивання, вирівняє тон та підготує її для подальшого догляду.

Тепер легкий пілінг та відновлення - Ензимна маска для очищення шкіри обличчя Prozymex HBT & Hygroplex HHG. Ензими сприяють лагідному відлущенню та полірують шкіру, стимулюючи відновлення та вирівнювання рівня вологи. Шкіра стає не тільки очищенню, а й пружною та доглянутою.

Після очищення необхідна тонізація - Балансуючий тонік-міст для обличчя Hydrovance & Icеland Moss Extract. Розпилити або протерти обличчя за допомогою ватного диска. Збалансує рівень pH шкіри після вмивання, зволожить та надасть легкої прохолоди. Комплекс компонентів тоніка заспокоїть шкіру, усуне відчуття стягнутості, зменшить прояви запалень та почервонінь.

Кілька крапель та легкий масаж Гуаша - Ультразволожуюча сироватка-бустер для обличчя 4D Hyaluronic Acid & PatcH2O. Щоб шкіра постійно була зволоженою, гладенькою та еластичною. Сироватка сприяє відновленню НЗФ (натуральний зволожуючий фактор) та запобігає швидкій втраті вологи з поверхні шкіри. Масаж Гуаша допомагає глибшому проникненню корисних компонентів сироватки та позитивно впливає на пружність і еластичність шкіри.

Геть темні кола та наслідки недоспаних ночей - Зволожуючі гідрогелеві патчі під очі Hyaluronic. Гіалуронова кислота в складі патчів глибоко проникає в шари шкіри під очима, відновлює водний баланс, вирівнює рельєф та сприяє розгладженню дрібних зморшок. Після використання шкіра світліша, зволожена та набуває здорового сяяння. Можна нанести патчі ще й на лоб та носогубну зону, для місцевого зволоження та розгладження.

Найважливішим є наситити шкіру вологою на весь день - Ультразволожуючий крем - флюїд для обличчя Hydrovance & Mango Butter. Він допоможе відновити природну вологу шкіри, зробить її більш сяючою, зменшує подразнення та заспокоює. Чудо підійде для виснаженої шкіри, сприяє процесам відновлення колагену, попереджає перші прояви втрати пружності шкіри.

М’які та зволожені на вигляд - Зволожуючий бальзам для губ Coco Jambo. Про оновлену формулу бальзамів ви вже знаєте давно, та встигли спробувати їх чудові властивості. Вони дарують губам природний блиск, живлять та відновлювати їх за рахунок наявності в складі олій.

Які продукти ви вже спробували і які б хотіли додати до свого щоденного догляду, діліться у коментарях