Ірина 🦋

Улюблений бальзам для губ, який допомагає

Це мій улюблений бальзам, який від більшості інших дійсно допомагає прибрати лущення або підлікувати якісь ранки, тріщенки за одну ніч (іноді можу невдало до ранки здерти підсохлу шкірку на губі).

Косметичний бренд Carmex є виробником косметики, що не тестується на тваринах. Формула Carmex Lip Balm миттєво усуває сухість, стягнутість та лущення, а також надає губкам візуального об'єму.

Пакування та аромат: Малений пластиковий стік, зручно носити з собою. Объем стику 4,25г

Аромат можливо не дуже натуральний, але приємний фруктовий, це персик 🍑 та манго.

В основному я користуюся матовими помадами, а вони всі трохи підсушують губи 🫦

Коли фарбуєш матову помаду дуже важливо щоб твої губи були в хорошому стані, і вона не підкреслила всі недоліки на них

Сarmex я зазвичай наношу за деякий час, перед тим як збираюся нафарбувати губи, щоб вони встигли зволожитися і розгладитись, тоді помада лягає більш комфортно і рівно. Так само люблю наносити перед сном, щоб привести губи в порядок за цілий день після того як вони знаходилися під помадою або загоєлись , якщо є якісь ранки на них.

Ще наношу його, коли не хочеться фарбувати губи, з ним вони захищені від обвітрювання, бальзам не тече, не липкий на губ ( волосся до нього не приліпає)

Мені подобається саме варіант у стику, для мене зручніше всяких баночок, користуюся ним вже багато років у мене були смаки 🍒 вишня -цей трохи пощипував губи при нанесенні, полуниця , капкейк 🧁 , ваніль та персик/манго 🥭. Буду і далі купувати ці бальзами. Витрачаються вони дуже економно, вистачає на довго.

На відміну від бальзаму EOS, Carmex мені подобається більше, приводить мої губи в порядок швидше та краще та не має солодкуватий смак на губах як у EOS

Усім красивих губ дівчатки 💋

Також допис про маску для губ, яку я теж люблю 💕Laneige Lip Sleeping Mask Berry 🍓https://club.makeup.com.ua/post/32678/

Про мій бальзам Carmex у тубе , якій полюбила ще більше чем стік https://club.makeup.com.ua/post/35953/

А які ваші улюблені засоби для губ??