Ирина ❤️

Улюблений бальзам для губ, який допомагає

Улюблений бальзам для губ, який допомагає

Це мій улюблений бальзам, який від більшості інших дійсно допомагає прибрати лущення або підлікувати якісь ранки, тріщенки за одну ніч (іноді можу невдало до ранки здерти підсохлу шкірку на губі).

Косметичний бренд Carmex є виробником косметики, що не тестується на тваринах. Формула Carmex Lip Balm миттєво усуває сухість, стягнутість та лущення, а також надає губкам візуального об'єму. Объем стику 4,25г

В основному я користуюся матовими помадами NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream , MAC Matte Lipstick, Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick , а вони як і всі матові помади трохи підсушують губи (хоча ці дуже комфортні в порівнянні з іншими матовими помадами + великий вибір дуже класних кольорів і на моїх губах вони тримаються весь день)

Коли фарбуєш матову помаду дуже важливо щоб твої губи були в хорошому стані, і вона не підкреслила всі недоліки на них

Сarmex я зазвичай наношу за деякий час, перед тим як збираюся нафарбувати губи, щоб вони встигли зволожитися і розгладитись, тоді помада лягає більш комфортно і рівно. Так само люблю наносити перед сном, щоб привести губи в порядок за цілий день після того як вони знаходилися під помадою або загоєти якісь ранки на них. Ще наношу його, коли не хочеться фарбувати губи, з ним вони захищені від обвітрювання, бальзам не тече, не липкий на губ ( волосся до нього не приліпає)

Мені подобається саме варіант у стику, для мене він найзручніший (інші не пробувала) користуюся ним вже багато років у мене були смаки вишня (цей трохи пощипував губи при нанесенні 🍒), полуниця , капкейк, ваніль та персик/манго. Буду і далі купувати ці бальзами, на відміну від бальзаму EOS вони захищають губи не тільки під час нанесення, але і можуть їх підлікувати (не мають солодкуватий смак на губах як у EOS)

Нічна маска для губ з дуже приємним ароматом 🫶( знаю що аромати Carmex не завжди всім підходять), яка мені дуже подобається, її теж можу рекомендувати спробувати, буває в мініатюрі і з різними смаками ,на губах дає більше глянцевого блиску ніж Carmex Laneige Lip Sleeping Mask Berry https://club.makeup.com.ua/post/32678/ Витрачається дуже економно, потрібно зовсім небагато, вистачить на довго навіть маленької баночки, но губах лежить тоненьким шаром, не відчутним

Про мій бальзам Carmex Lip Balm Peach & Mango Burst у тубе https://club.makeup.com.ua/post/35953/

Улюблений бальзам для губ, який допомагає
Улюблений бальзам для губ, який допомагає