Iryna Koval

Marie Fresh Cosmetics Professional Hair Series Scalp Peeling

Marie Fresh Cosmetics Professional Hair Series Scalp Peeling
Marie Fresh Cosmetics Professional Hair Series Scalp Peeling

Більшість людей у своїй щоденній рутині догляду за волоссям обмежуються лише шампунем та кондиціонером. Проте, варто зазначити, що пілінг для шкіри голови залишається недооціненим засобом, який може принести багато користі. Так само, як обличчя і тіло, шкіра голови потребує додаткового очищення, від забруднень, себуму та омертвілих клітин. Тому включення пілінгу до свого регулярного догляду це важливий крок для забезпечення здоров'я та краси волосся.

Для себе я обрала пілінг для шкіри голови від українського бренду Marie Fresh Cosmetics. Мене зацікавила концепція бренду і те, що засновниця є лікаркою за освітою, що ще більше підсилило мою впевненість у якості та професійному підході до створення продуктів.

Marie Fresh Cosmetics Professional Hair Series Scalp Peeling
Marie Fresh Cosmetics Professional Hair Series Scalp Peeling

Засіб поставлений в білому мінімалістичному тюбику зі зручним тоненьким дозатором. В стандартному положенні отвір дозатора залишається закритим, проте, достатньо просто повернути ковпачок, і отвір відкривається. Це дуже зручно, оскільки сприяє рівномірному розподілу продукту по шкірі голови.

Текстура пілінгу являє собою біле доволі густе молочко з мілкими абразивними часточками та має доволі приємний травʼяний аромат.

1. Екстракт китайського женьшеню: Відомий своїми протизапальними та заспокійливими властивостями, зменшує виділення шкірного себума та сприяє зменшенню запальних реакцій.

2. Комплекс фруктових кислот і ферментів граната: Природний засіб для ефективного відлущування ороговілих клітин, очищення фолікулів від забруднень та стимулювання оновлення епідермісу.

3. Рисовий скраб: Виготовлений з натуральних скрабуючих частинок, що дозволяють делікатно очищати шкіру голови без пошкодження захисного шару.

4. Масло чайного дерева: Відоме своїми антисептичними та протизапальними властивостями, знезаражує шкіру голови, запобігає розмноженню бактерій та зменшує подразнення.

5. Цинк РСА:Натуральний антисептик, який дезінфікує пори від бактерій і допомагає відлущувати ороговілі клітини.

Як використовувати?

Нанести продукт на суху шкіру голови перед миттям, помасажувати і залишити на 5-10 хвилин, після цього ретельно змити. У процесі відчувається приємна свіжість та прохолода, як від шампунів із ментолом. Я використовую 1-2 рази на тиждень.

1. Очищення шкіри голови: Він допомагає видалити зайві ороговілі клітини, забруднення та себум, що може накопичуватися на шкірі голови.

2. Зменшення виділення себуму: Пілінг допомагає зменшити вироблення себуму, що дуже корисно для людей з жирною шкірою голови. Завдяки цьому засобу моє волосся брудниться не так швидко, як зазвичай.

3. Профілактика лупи та інших шкірних захворювань: Регулярний пілінг допомогає запобігти появі лупи, подразнень та інших шкірних проблем.

4. Стимуляція росту волосся: засіб покращує кровообіг до фолікулів волосся, що сприяє їх здоровому росту.

Отже, пілінг Marie Fresh Cosmetics не лише гарно очищає шкіру голови, але і має корисний вплив на загальний стан волосся. Він допомагає зберегти шкіру здоровою та гладенькою, що позитивно впливає на вигляд та текстуру волосся. Крім того, регулярне використання пілінгу покращує ефективність застосування інших продуктів для догляду за шкірою голови.

Marie Fresh Cosmetics Professional Hair Series Scalp Peeling - невід’ємний помічник у догляді за волоссям. Його збалансований склад та активні компоненти забезпечують не лише ефективне очищення, але й здоровий стан шкіри та волосся. Рекомендую усім не пропускати цей важливий крок у догляді, адже це ключ до краси та сили волосся.