Ирина ❤️

Маска "Інтенсивне зволоження для обличчя та очей"

Маска "Інтенсивне зволоження для обличчя та очей"

Моя шкіра нормального типу, з віковими змінами, що починаються у вигляді невеликих мімічних зморшок біля очей (і від сну обличчям у подушку 😴) і декількох зморшок на лобі. Без прищів, постакне, пігментації та лущення. Э невеликий купероз на крилах носа у вигляді кількох червоних судин , іноді може з'явитися одинокий прищик на обличчі.

Це Французьский бренд. Формула маски збагачена органічною виноградною водою, заспокійливим екстрактом органічної центели азіатської та антиоксидантними поліфенолами виноградних кісточок, що в тандемі забезпечує глибоку та пролонговану гідратацію, харчування та пом'якшення шкіри, робить її м'якою, еластичною та пружною.

- інтенсивно живить суху та чутливу шкіру;

- насичує вологою та запобігає її втраті;

- заспокоює сухий, зневоднений та роздратований епідерміс;

- 98% компонентів природного походження;

- протестована під офтальмологічним та дерматологічним контролем;

- підходить для людей, які мають контактні лінзи;

- у складі немає парабенів, феноксиетанолу, фталатів, мінеральних масел, ПЕГ, силіконів та інгредієнтів тваринного походження;

- можна нанести на 10 хвилин, щоб посилити зволоження;

- рекомендується застосовувати як маску, що відновлює, на ніч;

- підходить як експрес-зволожуючий засіб для контуру очей і повік.

Цю маску я теж дуже хотіла спробувати, окрім обіцянки виробника мене привабило, що її можна наносити під очі!

Більшість масок якраз не рекомендують наносити на зону навколо очей, і вона отримує менше догляду, ніж решта обличчя. Тому я дуже зраділа можливості протестувати її на початку в мініатюрі в наборі із сироваткою.

Маска кремової легкої консистенції, білого кольору, має ненав'язливу приємну косметичну віддушку, як у сироватки цієї серії, при нанесенні вона практично не відчутна.

Я пробувала наносити її на все обличчя, але так як у мене мініатюра вирішила використовувати її більше як експрес маску саме під очі. Кількості як на фото мені вистачає що б нанести на область під очі, носогубки і зморшку, що з'являється на міжбрівці. А не втираю її як крем, а наношу тоненьким шаром як маску, протягом декількох хвилин моєю шкірою маска повністю вбирається (у мене не залишається залишків, які потрібно було б промакувати). Зморшки дуже швидко насичуються і розгладжується, немає липкості чи жирності. Шкіра стає м'яка гладка. Використовую у денному догляді, іноді замість крему під очі.

За весь час використання не було жодних негативних реакцій у вигляді почервоніння, лущення, прищів або забитих пір. У маски дуже гарний склад, що не може не тішити

Коли закінчиться моя мініатюра, я обов'язково замовлю цю маску в повному обсязі, тому що її дія на моєму обличчі мені дуже подобається і є не так багато засобів, які можна використовувати у додатковому догляді для ніжної шкіри під очима ❤️ Раджу вам також спробувати цей засіб

Також у наборів Caudale мені подобається упаковка, буде приємно отримати такий подарунок 🎁

Мої інши засоби від Caudale https://club.makeup.com.ua/post/32505/