Kiss-On-Cheek для кого він?
Розповідаю про другий аромат бренду 13perfumes
Попередньо я розповідала про один з ароматів бренду, який прийшов мені до душі
https://club.makeup.com.ua/post/32457/
Сьогодні ж хочу розповісти про ще один аромат бренду 13perfumes ⬇️
Оформлення:
Металевий флакончик в блідо-рожевому, я би навіть сказала нюдовому відтінку, з гравіюванням назви аромату. В цього аромату таке, дуже ніжне оформлення.
Напочатку знаходився в брендовій картонній коробочці.
Формат:
Формат спрей-розпилювач, має широке розпилення. Після розпилення, на шкірі деякий час відчувається маслянистість (адже це ніша), але вона досить швидко проходить.
Піраміда аромату:
Верхні ноти: ананас, папайя, яблуко, бергамот.
Середні ноти: фіалка, ірис, троянда.
Базові ноти: кашмеран, білий мускус, бензоїн, ваніль, жасмин, кедр, олібанум, пачулі.
Мої враження стосовно цього аромату:
Це саме той випадок, коли ніша показала себе і загалом може виявитися не такою, як ми собі можемо уявити по піраміді ⬇️
Напочатку, після першого пшику я відчуваю йодові ноти (так розкривається кашмеран, хоча він йде у базовій ноті🤔), які так і б'ють у носик і будуть відчуватися ще дуже довгий час ...
Пізніше за ними можна відчути мікс ананасу🍍, папайї та дууже віддалено зелене яблучко 🍏 Цей мікс дає таку приємну кислинку. Бергамоту я тут взагалі не відчуваю.
За цим міксом тягнуться ноти листя фіалки, прям дуже відчутно (я пам'ятаю цей аромат, бо в мене колись вдома був фіалковий розарій 😅)
Згодом розкривається фіолетовий ірис, який вже розквіт і готовий радувати своєю красою перехожих.
Троянду можна злегка почути у шлейфі, але ось не можу зрозуміти, чи це чисто рожева троянда, чи мікс рожевої з червоною 🤔 Скоріше мікс, але рожевої троянди все рівно більше.
Далі швидким танденом вступають бензоїн, легка така приємна нота ванілі, яку з ніг збиває ладан (той самий олібанум). Десь на кінці можна було б почути кедр, але йому так і не дало розкритися пачулі, додаючи своєї пряності.
Мені він подобався на шкірі вже після душу, коли вже трохи осів і зменшилась йодова (кашмеранова) нота.
Якби не ця нота в ароматі, він був би дуже ніжним, таким весняно-літнім.
Шлейф є, але як на мене він слабенький. Зате стійкість аромату тут неймовірна, він буде з вами на протязі всього дня і ви зможете його відчути навіть на наступний день. Бо навіть після прийняття душу з ароматним гелем, я досі відчувала його на шкірі.
Роблячи висновок можу сказати:
Цей аромат для тих, хто любить нове, хто любить ризикувати і хто любить яскраві несподіванки в ароматі. Хто любить яскраво виражену нішу.
Коментарі (0)