Очищення з FarmStay
Враження про FarmStay Cica Farm Baking Powder Pore Scrub
Думаю, багато хто бачив такі милі трикутники зі скрабом всередині. Може, хтось думав, що вони без сенсу, що вони будуть дерти та їх вистачить на раз? Сьогодні хочу розповісти про свій досвідом із скрабом від FarmStay з центелою.
Трикутник 7g, дизайн у стилі бренду FarmStay, зелений колір свідчить про те, що в складі є центела. Уся інформація надана іноземною мовою. Є зазубринка, за допомогою якої можна відкрити цей трикутник.
Всередині нас очікує густа біла маса зі скрабуючими частинками. Аромат тут дуже гарний: він косметичний, свіжий та при цьому рослинний, засоби з таким ароматом приємно наносити на обличчя.
Уся ця маса складається з дрібних скрабуючих частинок, які потрібно ніжно розпридіяти на шкірі, щоб не травмувати її. Вони не дряпають шкіру, а більше лоскочуть її, та не треба докладати зусиль та давити сильніше, адже все ж це скраб, і ним легко травмувати шкіру.
Скраб розприділяється легко, але через досить таки суху консистенцію, краще взяти необхідну кількість.
Скрабу в об'ємі у 7g може вистачити на 3-4 рази.
Після вмивання, що пройшло легко, моя шкіра була ну дуже гладенькою на дотик. Пори на вигляд стали кращими, чорні цятки світлішими, а сама шкіра матовішою.
Сухості після скрабу я особливо не відчувала, та було відчуття стягнення, це нормально, тому після нього обов'язково потрібно нанести зволожуючі засоби.
Звісно, така мініатюрка зі шкірою не може зробити див, і скрабування краще проводити не часто, та інколи можна застосувати і таке додаткове очищення шкіри. І так, це потрібно робити, коли шкіра у хорошому стані: без прищів, ранок.
Склад:
На просторах інтернету знайшла такий склад:
Основа тут сода, тобто це скраб із соди. Центелла на 6 місці у складі, що дуже добре. Далі у складі йдуть різні кислоти, рослинні компоненти, кілька ароматизаторів, консерванти та структуруючі.
Water – вода.
Sodium Bicarbonate – сода.
Glycerin – гліцерин.
Silica – абсорбент, матує шкіру.
Microcrystalline Cellulose – мікрокристалічна целюлоза, абсорбент, стабілізатор емульсії.
Centella Asiatica Extract – центела азіатська, заспокійливий компонент, зволожувач та антиоксидант.
Asiaticoside – антиоксидант.
Madecassic Acid – має заспокійливі властивості.
Asiatic Acid – азіатська кислота, виділена з центели, має багато корисних властивостей.
Sucrose Stearate – емолент, емульгатор.
Madecassoside – антиоксидант, має заспокійливі властивості.
Cholesterol – емолент.
Hydrogenated Phosphatidylcholine – емульгатор.
Caprylic/Capric Triglyceride – емолент.
Salicylic Acid – саліцилова кислота.
Lactobionic Acid – лактобіонова кислота.
Lactic Acid – молочна кислота.
Menthol – ментол, має заспокійливі властивості.
Cellulose – абсорбент.
Cellulose Gum – стабілізатор емульсії.
Sodium Lauroyl Sarcosinate – аніоноактивне ПАР.
PEG-60 Hydrogenated Castor Oil – емульгатор.
Chlorphenesin – консервант.
Phenoxyethanol – консервант.
1,2-Hexanediol – розчинник.
Propanediol – розчинник.
Caprylyl Glycol – емолент з антимікробними властивостями.
Illicium Verum (Anise) Fruit Extract – ароматизатор.
Disodium EDTA – хелатуючий агент.
Fragrance – ароматизатор.
Коментарі (0)