Mandarinka

Крем Sane для жирної шкіри обличчя з лецитином

Крем Sane для жирної шкіри обличчя з лецитином

Привіт всім! У мене досить чутлива і часом проблемна шкіра, тому я постійно з нею експериментую, і кожен раз, коли роблю замовлення на креми та будь-які інші засоби, обіцяю собі придбати щось з дермато-космецевтики. Але як тільки дивлюся на ціни, знову шукаю якісь більш "приємні" варіанти. Один з таких улюбленців у мене - Крем для жирної шкіри Sane з лецитином + морськими водоростями 3%.

  • Запаху у крема немає, як мінімум яскраво вираженого. Це вважаю скоріше перевагою, оскільки, наприклад, я не люблю запах троянди, і краще відсутність, ніж запах, який може не сподобатися.
  • Текстура - максимально легка, повітряна. Розподіляється крем дуже легко.
Крем Sane для жирної шкіри обличчя з лецитином
Крем Sane для жирної шкіри обличчя з лецитином
Крем Sane для жирної шкіри обличчя з лецитином

Крем не викликав ніяких неприємних відчуттів або запалень, тому переходимо вже до використання на обличчі.

Ввечері мій догляд приблизно такий:

  • Якщо я користувалась декоративною косметикою, то використовую гідрофільну олійку.
  • Обов'язково користуюся гелем або пінкою для вмивання. Зараз у мене бюджетна знахідка від ще одного українського бренду https://club.makeup.com.ua/post/32908/
  • Наношу тонік для обличчя.
  • Після тоніка, коли шкіра ще волога, наношу крем.

Зазвичай я не чекаю, поки шкіра після тоніка повністю висохне - таким чином, я просто трохи економлю на кремі, якщо чесно, і це дуже допомагає, якщо крем дуже густий, таким чином я його трохи "розбавляю".

Даний крем дуже "легкий", його, звичайно, розбавляти моїм способом не потрібно. Він дуже легко розподіляється по шкірі дуже тонким, ледь помітним шаром. Подразнень крем не викликав або якихось додаткових запалень. Шкіра дуже зволожена - це важливо як для сухої, так і для жирної шкіри. Жирна - не означає зволожена шкіра обличчя.

Чекаємо кілька хвилин - крем чудово вбирається, немає неприємної липкості - для мене це дуже важливо. Буває, що я за столом опираюся на руку (хоча і знаю, що обличчя краще не торкатися зайвий раз) і коли шкіра липка - перше відчуття - хочеться позбутися від засобу. Але не в даному випадку, крем досить швидко вбирається, без липкості і жирних слідів.

✅ Бюджетна ціна крему

✅ Підходить для жирної шкіри, не викликає подразнень

✅ Не залишає липкості і жирного шару після себе

✅ Відмінно себе зарекомендував у холодний період року

✅ Легкий крем з відмінними властивостями зволоження

По кількості баночок можна здогадатись, що користуюсь ним дуже регулярно. Єдине, коли все таки виникають проблеми зі шкірою, я вже купую якісь креми з активами.

Від мене 5/5 і звісно рекомендую.