Ранкова сонячна розпаковка посилка з Makeup
П‘ятниця. Ранок. Сонечко. Нова посилка 📦 Розпакуємо разом? Волосяна розпаковка? 😂 Нарешті ці б‘юті-штучки у мене
Як я і обіцяла собі у цьому році - лише необхідне 🙂 Поки навіть дотримуюся. Інколи складно, але потім приємні відчуття від кількості баночок, бо серед них не гублюся я.
І що ж у моїй посилочці?
Ватні диски Білосніжка
Взяла 150 шт, бо ватних дисків багато не буває. Пафів так і не дочекалася 🫠 Та й вирішила не чекати, бо зникнуть інші позиції з кошик а (або ж ціна на них ⬆️)
Ватні диски - перевірений варіант для мене. А от з бренндом Білосніжка буду знайомитися вперше.
Рідкий шовк для волосся CHI
У мене уже був такий з червоною кришечкою. Дуже подобався. Закінчився тільки зараз, хоча замовляла ще у жовтні 2023.
А тут ще й ціна така приємна 🤩 Ухопила за 62 грн.
Бальзам для довгого і пошкодженого волосся з кератином і касторовою олією L’Oréal Dream Long
Ну «Дрім Лонґ» це ж про мене?))
Такий бальзам у чорній тубі просто шикарний, тому сподіваюся і цей підійде. Аромат у нього просто казковий 🤤
Скраб-пілінг для шкіри голови Top Beauty
Давно дивлюсь на нього. Про такий у зеленому упакуванні подруга дала не дуже позитивний відгук, тому я відкладала покупку.
Взяла у рожевому. І, знову ж таки, гарна ціна на сайті 🤭
Щітка-масажер з шкіри голови Cosmo Shop
Юхуууу, нарешті я не забула закинути її у корзину під час формування замовлення 😂 Давно іі хочу. Обрала таку милу. Тримач з напівпрозорого бузкового кольору, а сама силіконова щітка блакитна.
Дуже м’якенькі зубці, не скребуть. Будуть масажувати ніжно. Це добре, бо найбільшим моїм страхом було те, що щітка буде надто жорстка.
День почався з посилочки і сонечка, тому зобов’язаний пройти чудово! Усім гарного і мирного дня 🥰
Бережіть себе 🫶🏻
Якщо щось проб ували з моїх покупок, чекаю вражень у коментарях 😊
Коментарі (0)