Анастасія

Нарешті новинки від L'Oreal приїхали до нас!

Нарешті новинки від L'Oreal приїхали до нас!

Слава Україні!

На ці сироватки від L'Oreal я натрапила ще рік тому закордоном, але тоді вони там коштували якихось диких (на мій погляд) грошей, і я не наважилась їхї купити. Аое тепер коли вони є в нас, ще й за супер приємними цінами - гріх було пройти мимо)

Спершу мене цікавила саме червоненько сиворотка з аммінексилом для прискорення росту і від випадіння, але якісно очищувати шкіру голови теж важливо для хорошого росту, тому я також взяла сироватку з гіалуроновою кислотою.

Давайте по порядку:

L'Oreal Paris Elseve Full Resist Arginine + Aminexil - вказана як сироватка для слабкого волосся, схильного до випадіння. Я не знаю як в вас, але я на осінь і на весну ліняю ще сильніше ніж мої коти, тому для мене супер актуальні засоби від цієї проблеми. Так, я знаю, випадіння волосся це природньо, але я все одно не збираюсь просто на це дивитись)

Я наносила цю сироватку різними способами: і перед миттям, і на мокру голову після миття, і просто між миттями, і звісно масаж 5-10 хвилин. На чисту мокру голову та між миттями можете наносити сміливо, сироватка не жирнить коріння) Але коли я наносила на мокру голову, то йшов прям такий яскраво виражений ментоловий холодок. Мені особисто дуууже сподобалось це відчуття)) Продукт містить аргінін і кофеїн, які відомі своїми стимулювальними та зміцнювальними властивостями. Волосся наче випадає менше, хоча користувалась всього пару разів. Однозначно куплю ще, бо мій любимий розмариновий тонік від Веледа щось став дуже важко доступний, його майже не зловити(

L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure - вказана як сироватка для жирної шкіри голови. В мене тип шкіри голови нормальний, але глибока очистка все одно час від часу потрібна. При нанесенні також відчувається холодок. На мені результат звичайний, бо вмене немає проблем зі шкірою голови. А от на чоловіку результат краще - він має лупу, і після першого використання сироватка гарно прибрала всі "пластівці")

Цю сироватку я віддам в дар своєму чоловіку, бо для нього вона більш актуальна, і раджу звернути на неї увагу усім, хто має лупу і хоче її якісно прибрати)