Anna_feerie

Неочікувано класна зволожуюча помада Eveline Variete

Неочікувано класна зволожуюча помада Eveline Variete
Неочікувано класна зволожуюча помада Eveline Variete

Цю помаду я запримітила в Клубі (дівчата її здебільшого хвалили), тож думала, що отримаю легенький продукт з сатиновим фінішем за помірну ціну🤗. Але виявилось, що це справжній скарб і крутецька знахідка для всіх, хто втомився від матового фінішу і шукає щось більш комфортне та зволожуюче.

Неочікувано класна зволожуюча помада Eveline Variete
Неочікувано класна зволожуюча помада Eveline Variete

В мене якраз більшість помад або рідкі матові, або лакові (+ олівчики та блиски), а саме сяючих текстур в форматі пулі давно не було. Обирати відтінки доволі складнувато, адже ніде не знайти гарні свотчі (тому я наробила їх вам з моїм 13 відтінком)).

Мені хотілося щось нюдове, але з рожевинкою, щоб відтінок освіжав і додавав весняного настрою. І я не помилилась🥰.

Оформлення, як і у інших продуктів серії Variete, доволі стильне, золоте з чорною маскою (щоправда, на цьому глянцю дуже помітні відбитки)). Аромат косметичний, мені нагадує щось цукерково-вершкове (жодних неприємних нот чи гіркого присмаку у роті, як іноді буває - тут все чудово🥰).

Помада надзвичайно зволожуюча та приємно лягає на губи, таке відчуття, що наносиш бальзам, а не декоративний продукт, це якась магія! При цьому немає жирності, нічого не тече, не скочується в білі смужки, от реально, в кращих традиціях люксу, але за кошти мас-маркету!)

Якщо нанести в один шар, отримуємо тонке покриття і це максимально нюдово, якщо ж нашарувати (так мені подобається більше), то відтінок відкривається у всій красі.

Мене найбільше вражає фініш, глянцевий, дорогий та надзвичайно зволожуючий. Вуста пухкі , зволожені, навіть якщо були якісь ознаки сухості, вони миттєво зникають💋. Від таких продуктів зазвичай можна очікувати слабкої стійкості, але тут 5+ годин в ідеальному стані! Після ситного обіду помада зникає по центру губ, але завдяки відтінку це не дуже кидається в очі (погодьтеся, не кожна матова помада може похизуватися подібними властивостями)).

До речі, склад в цієї крихітки доволі хороший, на перших позиціях ланолін, рицинова олія, також містяться олії жожоба та кунжуту, віск, міка та вітамін С (тут ще одна подяка технологам бренду, адже створили не просто круту за властивостями помаду, а й потурбувались про справжнє зволоження наших вуст❤️).

Тому від мене 100 балів бренду, однозначно спробую ще відтінки (бо щось в мене таке відчуття, що цю реквізує моя мама)). Адже вона найбільше любить саме зволожуючі помадки і давно не могла знайти гідну заміну Люксвізажу)).