Lily♥️

ТЕСТУЮ сонцезахисний крем Dr.Ceuracle : Cica Regen Vegan Sun

ТЕСТУЮ сонцезахисний крем Dr.Ceuracle : Cica Regen Vegan Sun

Останнім часом все більше дівчат турбується про захист шкіри від шкідливого впливу сонця і не лише влітку. Зараз сонячний день стає значно довший, і сонячні промені все частіше нас радують, і для мене це привід знову діставати SPF захист для обличчя, хоча насправді рекомендовано захищати шкіру круглий рік, для цього також варто звертати увагу на індекс УФ. Також ті , хто в своїй доглядовій рутині використовують активи чи мають проблеми з пігментацією, обов’язково слід не пропускати цей пункт і захищати свою шкіру.

Про свій улюблений сонцезахисний крем BEAUTY OF JOSEON Relief Sun Rice Probiotics SPF50+ з екстрактом рису, я писала вже раніше, (залишаю посилання на детальний огляд зі свотчами), https://club.makeup.com.ua/post/14624/

Цей сонцезахист мене повністю влаштовує, проте завжди хочеться спробувати нові засоби.

Згідні girls?🥰

І серед таких, цього тижня я тестувала два нові для себе, один з них – це сонцезахисний крем від корейського бренду Dr.Ceuracle – Cica Regen Vegan Sun. А про інший розповім в наступному дописі.

ТЕСТУЮ сонцезахисний крем Dr.Ceuracle : Cica Regen Vegan Sun

Цей крем містить хімічні фільтри та захищає шкіру від УФ променів типу UVA і UVB, також від впливу несприятливих факторів навколишнього середовища. Ступінь захисту – SPF 50PA +++.

Підходить для усіх типів шкіри.

Також окрім сонцезахисної функції засіб добре заспокоює, зволожує шкіру, має протизапальну дію. Засіб є гіпоалергенним, і гарно відновлює шкіру, а основними компонентами тут є:

  • комплекс центели, який миттєво заспокоює і відновлює пошкоджену, чутливу шкіру
  • екстракт ківі – має захисну функцію від і робить шкіру сяючою
  • екстракт квітки лотоса – має пом'якшувальну, інтенсивно зволожуючу і заспокійливу дію, зміцнює клітини шкіри
  • екстракт гібіскуса – зволожує, зберігає пружність шкіри, запобігає появі мімічних зморшок

Я не відчула жодного дискомфорту чи подразнення при використанні цього крему , аромат дещо нагадує аромат чайного дерева, текстура середньої щільності.

Крем проте легко розподіляється по шкірі і практично не залишає липкості, а фініш з легким сяючим ефектом. Загалом мені цей засіб сподобався, як тільки з’явиться на сайті Make UP , спробую повний варіант, справді вартий уваги.

Отож мені цей продукт сподобався за дією, доречі тон лягає на нього також гарно. Важливо не забувати, що коли ми використовуємо сонцезахисні засоби, будь які, тоді їх потрібно більш ретельно змивати, для цього також гарно підходить пінка від Dr.Ceuracle.

ОЧИЩЕННЯ ШКІРИ: ТЕСТУЮ гель-пінку від Dr. Ceuracle Tea Tree Purifine 30 Cleansing Foam

https://club.makeup.com.ua/post/29980/