Пришелець Ольга

Подарую

Подарую

На обкладинці зображено десь половина моїх речей (більшість з них, правда, коробки з під парфумів), але я розумію що для мене однієї це забагато. Тому в весняний сезон я вирішила передивитися ті речі, якими я не буду користуватися, і віддати їх новим власницям. А отже, почнемо з парфумерії:

Тут дуже красива груша, але мені чогось не вистачає в ній. Стійкість середня, десь 3-6 годин. Шлейф також середній. Аромат офіс френдлі. По суті, він підходить до будь якої пори року, бо розкривається по різному кожного сезону.

Використала майже половину пробника, але так і не подружилась. Єдиний раз, коли мені сподобалось носити його, це коли я сиділа в підвалі, а десь поруч сохла фарба. Тоді ця груша обмазалась з чимось синтетичним, і мені стало більш цікаво його слухати. Але це комбо мені більше нагададо Fantomas від Nasonatto.

❣️забрали

Я знаю, що багатьом дівчаткам в клубі цей аромат подобається. Мені він також подобався, десь з 9 класу школи по 3 курс університету. А потім перегоріло. Позаминулого року я на радощах купила флакон 90 мл, і віддала мамі. Бо мені він набрид.

Цей пробник мені подарували до замовлення, і використала я його рівно 1 раз. По суті, красивий східний аромат, але вже не мій.

По технічних характеристикам. Аромат на осінь-весну, коли максимальна температура +10. Стійкість добра, десь 6 годин точно. Шлейфові, але не зовсім офіс френдлі. Деяким людям він не подобається.

❣️забрали

Аромат не для всіх. Бо деяким людям кипарис віддає тим, що пахне з кошачого лотка або людським потовиділенням. Мені пощастило, і я відчуваю красивий кипарис і хвойний ліс. Додаю фото мого зимового букету, щоб більш менш Візуально показати чим пахне Tam Dao.

Технічні характеристики. Аромат на зиму, або на прохолодну весну/осінь. Влітку може задушити, перевірено опаленням в машині. Стійкість добра на мені 8 годин в середньому. Шлейф присутній.

Віддаю, бо вже купила повний розмір.

❣️забрали

Це український бренд, родом з Харкова. Позиціонують себе як ніша, але по суті вони роблять дюпи на вже відому парфумерію. Точно є аналог Лост Черрі, Табако Ваніль і Фльор Наркотік. Прикольні аромати, але в мене просто не тягнеться рука.

❣️забрали

Тут 2 пробника Aqua Allegoria. По суті вони схожі, але й різні. Їх поєднує група цитрусових, але Oud Yuzu більш грубіший. А Mandarin Basilik сподобається більшості людей. Обережно, в них дуже поганий розпилювач. В цілому, це одна з причин чому віддаю.

❣️забрали все

З парфумерії це все. Косметика також буде, але там є декілька позицій над якими я думаю. Тому може косметика буде завтра/післязавтра.

До зустрічі❣️