SomovaFM

WATER DROP HAND MASK | Новинка від HEDONIC

WATER DROP HAND MASK  | Новинка від HEDONIC
WATER DROP HAND MASK  | Новинка від HEDONIC
WATER DROP HAND MASK  | Новинка від HEDONIC

Остання новинку бренду - іноваційна маска для рук, яка переверне ваше уявлення про сучасний догляд.

Моментально зволожу та додає шкіри рук шовковистості.

Технологія Water Drop дозволяє якнайбільше та якнайглибше зволожити шкіру, за рахунок перетворення текстури крему у маленькі краплі при використанні. Головні активні компоненти крему:

  • ніацинамід - для відновлення
  • гідролізат протеїнів шовку - для регенерації клітин шкіри (дає омолоджуючий ефект)
  • екстракт зеленого чаю - для заспокоєння.

Пакування маски таке ж стильне як і всій продукції бренду: картонна коробка, яка гарно виглядає, що містить у середині ніжно бірюзовий металевий тюбик. Сталева кришка гарної форми, бренд однозначно має свій впізнаваємий стиль навіть на новинках.

Додатково до маски йде металевий "ключик", за допомогою якого можна злегкістю використати продукт до останньої краплі.

Сама маска має доволі рідку консистенцію, при відкритті кришки злегкістю витікає, це обумовлене саме технологією Water Drop, маска наче тане на руках. Текстура дуже легка, при нанесенні майже не відчувається, лише вологість. Маска одразу же вбирається шкірою рук, залишаючи по собі зволожуючий ефект та природній блиск шкіри. Вона не потребує змивання, не викликає відчуття плівки на руках, жирності чи стягнутості, а руки стають галаденькими.

Як на мене, чудовий денний варіант, коли після використання треба одразу ж приступити до якоїсь роботи або вийти на вулицю.

Аромат в маски цікавий, точно квітковий та дуже свіжий. Мені нагадує волошкове поле із сухоцвітами.Запах дуже ніжний, не нав'язливий, на руках відчувається ще деякий час після нанесення.