Kizza

Lamel Fly Lashhh...

Lamel Fly Lashhh...

Ви б бачили моє здивування, коли я пролистуючи товари від Lamel побачила цю туш.

"ЩО? ЦЕ ДІЙСНО ПОВЕРНЕННЯ ЛЕГЕНДИ? ТА ЛАДНО, ПОВЕРНУЛИ ЇЇ ВИПУСК, ТА ЩЕ Й У РЕГУЛЯРНУ КОЛЕКЦІЮ? ВЩІПНІТЬ МЕНЕ ХТОСЬ!" - саме такими були мої думки коли я побачила цю зелену упаковочку.

Ну і звісно, треба перевіряти чи дійсно це повернення легенди, тому ось я з цією тушшю готова поділитись своїми враженнями.

Спочатку її звали Flash Lashhh і це була блогерська колаборація. Дуже вдала на мою думку - бо ці туші просто "змітали" з прилавків та вітрин офлайн і онлайн магазинів. Особисто в мене були підряд дві такі туші і я прям супер раділа і класній формулі і приємним цінам. Але все хороше закінчується і ці туші перестали випускати, адже це не була регулярна колекція, а така собі спеціальна пропозиція. Для мене це був удар, адже за дві упаковки я вже звикла до її формули і пензля. На початку ведення свого блогу в клубі я писала про неї в цьому дописі: https://club.makeup.com.ua/post/1650/

Я не дуже тямлю в юридичних "приколах", але Lamel запам'ятали, що був ажіотаж в свій час, і, дочекавшись закінчення умов колаборації дуже тихенько зробили ресток з легким ребрендингом. "Легкий" це: Flash перетворився на Fly, блискуча зелена упаковка стала глянцевою темно-зеленою, пакування "коробочка" перетворилась на контроль відкриття наклейкою зі складом.

Ну, що дивимось на продукт поближче?

Якщо комусь цікаво - склад на світлині. Склад в цій туші, я навіть для себе не розбирала, адже в мене з нею все добре і вишукувати компоненти які роблять мені "не ок" непотрібно.

Аплікатор тут силіконова йоршик "ялинка" - все як в оригіналі. На вістрі може набиратись трохи більше туші, ніж хотілось. За кілька разів користування даною тушшю до аплікатора звикаєш і перестаєш ставити собі тушові плямки де не треба. Аплікатор один в один, як і в колабораційній представниці.

Аромат туш має злегка мильний. У попередниці аромат не пам'ятаю, нажаль чи на щастя🤣

Ефект подовження і розділення. Колір екстрачорний. Формула не дуже рідка тому "усаджується" з 2-3 разу. Має тенденцію до павучолапості, але мене це не страшить, адже такий ефект я люблю. Протягом дня на мені не осипається і не відбивається, хоча це треба постаратись щоб на мені такий ефект був присутній. (Спойлер - туш Евелін впоралась з цим, але то вже історія на наступний допис😉)

Якщо ви хотіли в свій час ту колаборацію, але не встигли - нарешті можна це зробити знову. По відчуттях це ідентичний продукт тільки в іншій упаковці.

І, знаєте, що? Я цьому невпинно радію, адже це була моя улюблениця зняття якої з виробництва я дуже переживала. (Саме тому я мало коли купляю колаборації і special propositions. Бо що робити якщо сподобається?)

Дякую за увагу! Зустрінемось в нових дописах та луксах 🥰