Оліч

Diptyque L'eau Papier

Diptyque L'eau Papier

Це аромат 2023 року, відносно новий, я послухала його вперше місяць тому і відразу зрозуміла, що мені потрібен відливант. Відливант у мене вже пару тижнів і я розумію що мені потрібен флакон))

Чим же пахне "Папір"? Для мене це дуже ніжний, елегантний, красивий та жіночний аромат чистого легкого мускусу з горіхово-вершковим присмаком. Читала у відгуках багато згадок про солодку рисову кашу на молоці, і можливо дійсно щось таке там є) Аромат на моє сприйняття легкий, але не те щоб зовсім акварельний, вишуканий, в міру солодкий, трошки зі свіжинкою, я б навіть сказала що трошки такий сексі). Буде доречний всюди і завджи. Але думаю, що його пора як раз починається зараз, і так потім ще буде приємно супроводжувати літніми вечорами. Асоціюється у мене з в'язаною світлою сукнею, або красивим шовковим костюмом. Схожим чином на мені розкривається Juliette Has A Gun Not a Perfume, тільки з меньшою стійкістю.

Стійкість дуже непогана, від одягу я чую його навіть через добу, чого особисто я від Diptyque не очікувала. Шлейф тут вже склабкіший, близько до вас люди його почують, але весь простір він собою заповнювати не буде.

Ціна на флакон 100 мл зараз близько 7000 грн, що дуже так не мало, і можливо є сенс купити набагато дешевший Not a Perfume, якщо він теж розкривається на вас ароматом з цього напрямку (бо він може видавати різне), але звісно ще буде не зовсім повноцінна заміна.

Зараз у мене постійно тянеться рука до цього відливанту, я постійно хочу чути цей аромат на собі. Через це трохи обідно за інші свої парфуми))) Мрію тепер про повноцінний флакон в колекцію 💖

Дякую, що прочитали)

Diptyque L'eau Papier
Diptyque L'eau Papier