SomovaFM

Ензимна пудра ніжніша за бавовну від Joko Blend

Ензимна пудра ніжніша за бавовну від Joko Blend
Ензимна пудра ніжніша за бавовну від Joko Blend

Joko Blend - немає мабуть такої красуні, яка б не знала про цей Український бренд. Бренд націлений на натуральний, дієвий, якісний та здоровий догляд.

Ензимна пудра доволі цікавий засіб, який спочатку був мені не зрозумілим, а тепер не можу зупинитися пізнавати його.

В ензимній пудрі від Joko Blend міститься:

  • Екстракт папаї - розглажує зморшки та звужує пори.
  • Бромелайн - фермент, який отримується зі стебля ананасу, забезпечує делікатне відлущення відмерлих клітин шкіри
  • Вітамін С- регулуює сінтез колагену та висвітлює пост-акне.

Не містить силіконів та мінеральних олій.

Ензимна пудра ніжніша за бавовну від Joko Blend

На баночці пудри одразу прописані її властивості та спосіб застосування, що дуже зручно. Пластиковий ковпачок легко відкривається, легко та міцно закривається. Через вузький отвір легко дозувати продукт та не переборщити.

Одразу хочу відмітити, що після відкриття баночки я була приємно вражена кількістю продукту в ній - вона була повна на стільки, що ензимна пудра ледь не висипалась на поверхню. Хтось може сказати, що так і має бути, проте інші пудри ,якими я користувалась, були у значно великій тарі, через що продукту там було лише половина - візуально здавалося ніби не досипали 😅

Ензимна пудра має легкий аромат солоденький пудровий, він відчувається і при нанесенні, але на шкірі після змиття водою не залишається. Пудра білого кольору з дуже маленьких ензимів, які майже не помітні оку, візуально це ніби однорідна цукрова пудра.

Перед використанням слід встряхнути баночку, краще це робити в горизонтальному її положенні, через велику кількість засобу всередині. Насипаю невелику гірку на мокрі руки та розтираю в долонях, після чого наношу на обличчя. Це дійсно м'яка пудра, м'якішої в мене ще не було. При нанесенні я ніби вмиваюсь шовком. Ензими не відчуваютсья взагалі, вона ніби і не дає цільної піни, лише злегка милиться, але на стільки м'яка, ніби мої руки в якихось пухких рукавичках.

Очищує пудра ніжно, круговими рухами розтираю по обличчю перед нанесенням емульсії для вмивання. Користуюся нею вже тиждень щоранку, змиваю нічний крем та сироватки. Ніяких подразнень чи висипів пудра не викликала. Обличчя після неї м'якеньке, пори очищенні, або ж навіть висветлені.