Ta_nyaaaaaaa

Гель-пінка для вмивання Dr.Ceuracle Tea Tree Purifine 30 Cleansing Foam

Привіт, красуні 🥰

Я завжди надавала перевагу лише бюджетним вмивачкам, бо думаю, що на них можна зекономити. Ну от до прикладу моєю пінкою для вмивання була Sane з протеїнами пшениці. Тепер я порівняла усі свої бюджетні вмивачки (від Dr. Sante до "аптечних" CeraVe) з новими Dr. Ceuracle і мені є що сказати.

Сьогодні розповідаю про гель-пінку з екстрактом чайного дерева.

Нагадаю: маю гіпер-чутливу, комбі, проблемну шкіру.

Гель-пінка випускається у тубі об'ємом 150 мл. Це дуже великий об'єм, я вважаю. Раніше подібних засобів об'ємом 50 мл вистачало на 2-4 місяці, а тут втричі більше!

Туба має мінімалістичне оформлення у біло-зелених тонах з короткими і лаконічними написами.

Ціна за такий об'єм 950 грн. Однак враховуючи економність у використанні, ціна за місяць виходить приємна.

А на акціях можна вхопити цей чудо-гель ще дешевше. Так він мені обійшовся у 700 грн.

Кришечка фліп-топ, закривається щільно, продукт не протікає.

Проблем із закриттям теж не було.

Дозатор працює гарно. Завдяки м’якій тубі легко корегувати кількість гелю, що виходить.

Склад: melaleuca alternifolia (tea tree) leaf water, water, glycerin, sodium cocoyl alaninate, disodium cocoamphodiacetate, lauryl hydroxysultaine, coco-glucoside, sodium chloride, butylene glycol, 1,2-hexanediol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, polyglyceryl-10 laurate, tromethamine, ethylhexylglycerin, citric acid, hydroxyacetophenone, lavandula angustifolia (lavender) oil, disodium edta, sodium citrate, hexylene glycol, dipropylene glycol, laminaria japonica extract, eclipta prostrata leaf extract, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, fructooligosaccharides, beta-glucan, hydrogenated lecithin, anthemis nobilis flower oil, hydrolyzed hyaluronic acid

Активні інгредієнти гель-пінки:

🌱 Екстракт листя чайного дерева в концентрації 30%🤌🏻 — заспокоює подразнену шкіру, допомагає зменшити запалення, нормалізує роботу сальних залоз.

🌱 Ефірна олія чайного дерева — маючи широкий спектр протимікробної активності, бореться з причинами появи прищів, викликаних мікробною флорою, має загоювальну дію.

🌱 Ефірна олія лаванди — багата речовинами, що мають в’яжучу дію, регулює рівень жирової секреції, попереджає розвиток бактерій, які викликають запалення, а також зменшує свербіж та почервоніння.

🌱 Екстракт центели азіатської — прискорює загоєння, стимулює відновлення, зменшує видимі ознаки чутливості шкіри.

🌱 Екстракт кори чорної верби — містить таніни, що допомагають зменшити пори, та саліцин, що прискорює оновлення шкіри.

🌱 Трегалоза (натуральный дисахарид з високою здатністю утримувати воду) підвищує зволоженість шкіри та попереджає її подальшу дегідратацію.

Гель-пінка має слабокислий рН - 5.5. - 6.0 завдяки чому дбайливо очищує шкіру від повсякденних забруднень, а також надлишку шкірного себуму, не пошкоджуючи при цьому захисний гідроліпідний бар’єр шкіри.

Він не містить агресивних сульфатних ПАР, натомість в якості мийної основи використано дуже м’які «зелені» очисники на основі амінокислот, які забезпечують делікатне очищення та при цьому мають надзвичайно низький подразнюючий потенціал.

Окрім м’яких очищуючих компонентів до складу гелю входить олія ши, що пом’якшує шкіру, та трегалоза, тому після вмивання немає відчуття сухості та стягнутості, шкіра залишається гладенькою та зволоженою.

Гель-пінка для вмивання не тільки зберігає фізіологічний pH шкіри, але й допомагає підтримувати її здоровий баланс завдяки заспокійливим, протизапальним екстрактам рослин та ефірним оліям.

Моя шкіра завжди обожнювала чайне дерево, його ефірну олію та екстракт. Його екстракт, як один з найбільш ефективних природних антисептиків допомагає боротись із запаленнями та попереджає бактеріальну колонізацію.

Антимікробні властивості посилює ефірна олія лаванди, гамамеліс та екстракт кори чорної верби мають себорегулюючий ефект.

Отже, мої висновки: засіб ідеально підійде для ЧУТЛИВОЇ, а також ПРОБЛЕМНОЇ шкіри. Його можна використовувати навіть з наявними запаленнями. А про дію гелю на мої активні висипання розповім нижче.

Консистенція густого гелю. Він тримає форму і не сильно тече.

При контакті з водою і ДУЖЕ активним вспінюванням у долонях утворюється дрібненька пінка, однак густа, якщо вспінити правильно.

Відео з вспінюванням і застосуванням нижче 👇🏻

Аромат насичений, чайного дерева і зовсім трішки лаванди. Мені нагадує аромат трав, який тааак заспокоює. Він абсолютно не дратує ольфакторні рецептори і мою чутливу шкіру.

На шкірі цей аромат не затримується.

На шкірі гель-пінка відчувається дуже комфортно.

Я б віднесла цей засіб саме до гелю, бо він майже не піниться (або ж піниться як гель для вмивання). З цих причин перед нанесенням на обличчя ДУЖЕ активно вспінюю продукт у долонях, щоб не створювати зайвого тертя на обличчі.

Пінка м'яко і бережно очищає шкіру обличчя, видаляючи залишки бруду і макіяжу. Її я використовую як другий етап у двофазному очищенні.

Під час змивання найчастіше відчуваю чистоту "до скрипу" і мені це дуже подобається. Так, я відчуваю, що шкіра мого обличчя гарно очищена і не переживаю про забиті пори чи не до кінця змиту гідрофілку/міцелярну воду.

За час використання помітила зменшення запалень після цієї пінки. Тобто, коли я використовувала інший засіб для вмивання, висипання просто залишалися без змін.

Декілька разів в експериментальному порядку я використовувала лише вмивачку з екстрактом чайного дерева + базовий зволожуючий тонік + крем. І бачила покращення стану шкіри обличчя навіть без активів.

Незважаючи на те, що інколи у мене є відчуття очищення "до скрипу" (при натиску на обличчі і проведенні по ньому пальчиками), шкіра зовсім не стягнута. Я можу не наносити тонік та/чи сироватку і при цьому абсолютно не відчуваю стягнутості чи сухості. Не знаю як це працює, але мені подобається ☺️

Після вмивання шкіра навпаки сяє зсередини і виглядає здоровою

Я не бачу жодних, властивій моїй шкірі, почервонінь після вмивання. Крім того, наявні висипання "вщухають" і стають менш помітними набаагто швидше з цим гелем.

Ну дивіться. Зрозуміло, що кожен вирішує для себе. З одного боку, на засобі для очищення можна гарно зекономити. Але такого гарного очищення від простої вмивачки я уже і не пам'ятаю, тому ні на секунду не пошкодувала про покупку.

На акціях ціна 650 грн. Такої туби вистачить близько на пів року, а то і до 8-9 місяців. Тобто виходить вартість = 108 грн/місяць. Доволі прийнятно, як на мене.

Отож, коротко плюси і мінуси. Гель:

✅ ідеально підійшов чутливій, проблемній шкірі;

✅ уже наявні висипання підсушив, нові не з'являлися;

✅ економний у використанні. Вистачає невеликої горошини на все обличчя. Але інколи люблю наносити більше)));

✅ усуває почервоніння, подразнення;

✅ має приємний аромат чайного дерева, трав'янистий такий;

✅ має слабокислий рН, що дозволяє глибоко та якісно очищати шкіру без порушення захисного бар'єру;

✅ без агресивних компонентів (не містить агресивних ПАР, а навпаки м'які "зелені" очисники);

✅ містить доглядаючі корисні компоненти (трегалоза, олія ши, екстракт чайного дерева (!!!а екстракту його листя міститься у концентрації аж 30%), центели азіатської, лаванди, кори чорної верби.

Далі мінуси. Виділити їх червоним аж рука не повертається😂 Тому зелененькі "хрестики":

❎ ціна.

Об'єктивно дорожче стандартної будь-якої вмивачки з мас-маркету;

❎ може не підійти сухій шкірі.

Це також мої здогадки, бо я відчуваю чистоту до скрипу, а для сухої шкіри це може бути ту мач. Хоча повторюся, що особисто я стягнутості не відчуваю, лише мега-чистоту;

❎ аромат.

Ну просто може комусь не сподобатися. Не всі люблять аромати трав;

❎ печіння в очах.

Таке було всього декілька раз при вмиванні за весь час використання. Не знаю як це пояснити, бо відбувається це не постійно.

Словом, якщо маєте чутливу шкіру, то вам точно сподобається такий гель)) А якщо страшно спробувати великий об'єм, то бренд представляє семпли, що дуже зручно 🙃

Ось так гель для вмивання з екстрактом чайного дерева Dr. Ceuracle став моїм улюбленим серед усіх. І так я находу перевзуваюся стосовно вартості і економії на вмивачках😂 Бо для мене це виявилося небо і земля.

Думаю, що продовжуватиму купувати цей гель чи щось інше від бренду, але чекатиму знижечок 😉

Звісно, хочу ще приєднатися до вітань чарівної krutoguuz

Бажаю щодня займатися тим, що робить тебе щасливою 💕

Удачі у всьому! Нехай ❤️ любов і жага до життя завжди допомагають мріяти і здобувати нові перемоги! 🎉Здоров’я, добробуту та 🕊️миру!