YuliHrytskoff

Відновлювальний безсульфатний шампунь з кератином та провітаміном В5 Meloni Hair Balance Shampoo

Відновлювальний безсульфатний шампунь з кератином та провітаміном В5 Meloni Hair Balance Shampoo

Meloni – це молодий український бренд, який спеціалізується на виготовленні доглядової косметики для волосся. Продукція цього бренду мене зацікавила, насамперед, своїми максимально безпечними та насиченими різними активами складами, а також більш ніж доступною ціною. Я обрала для себе від цього бренду одразу декілька засобів для догляду за волоссям, а в даному дописі розповім про один із них - Відновлювальний безсульфатний шампунь з кератином та провітаміном В5 Meloni Hair Balance Shampoo.

Зовнішній вигляд шампуню мені дуже сподобався – лаконічний, стриманий, але елегантний і функціональний – все як я люблю!

Шампунь розфасований у білий пластиковий флакон циліндричної форми з чорними надписами та сріблястою емблемою на лицьовій стороні. На обороті – дуже детальна інформація про засіб від виробника.

Кришечка фліп-топ, закривається щільно, відкривається легко. Шампунь крізь неї не протікає.

Об'єм шампуню 450 мл. Також у продажі є цей шампунь і у флакончику об’ємом 50 мл, що дуже зручно для знайомства з продуктом, або ж брати з собою в дорогу.

Склад шампуню дуже навіть непоганий – в основі – м’які ПАР, отримані з природніх джерел, що потенційно не сушитимунь і не пошкоджуватимуть волосся, а також велика кількість рослинних компонентів, зволожувачів, емолентів. Звичайно, є й допоміжні компоненти по типу розчинників, емульгаторів, є й «безпечні» консерванти, які дозволено використовувати у косметиці «натурального» напрямку.

Згідно опису засобу виробником, активними компонентами шампуню являються такі складові:

Провітамін В5 – зволожує, живить, лікує себорею, заспокоює запальні процеси та нормалізує роботу сальних залоз, збільшує товщину волосся (до 10%), відновлює пошкоджену структуру.

Гідролізат кератину – білок природного походження, який є основою для волосся. Заповнює структуру волосинок, фіксує кератиновий зовнішній шар. Відновлює пошкодження, запобігає ламкості, посилює еластичність, розгладжує лусочки та захищає локони від агресивних факторів.

Екстракт шавлії – надає протигрибковий ефект, зміцнює, знімає запалення, посилює ріст, живить, ефективно очищає від забруднень та залишків косметичних засобів.

Екстракт алтею – швидко відновлює пошкоджені корені, знімає роздратування, усуває запальні процеси, очищає шкіру голови, зволожує, полегшує розчісування, пом'якшує та допомагає позбутися від тьмяності.

Екстракт зеленого чаю – покращує живлення цибулин, стимулює ріст, зміцнює, делікатно позбавляє від лупи, знімає роздратування, запобігає появі сивини, додає блиск та надає антимікробний ефект.

Екстракт жасмину – заспокоює запальні процеси, посилює ріст та зміцнює волосся, надає сяйво та м'якість.

Консистенція шампуню гелева, середньої густини.

Текстура однорідна.

Колір – прозорий.

Запах – дуже приємний! Косметичний кремово-білоквітковий. Виразний, але ненав’язливий. До речі, схожий на аромат Lanvin «Modern Princess». Звичайно, аромат не один в один, але спільність нот прослідковується дуже виразно! На волоссі після його висихання запах шампуню не залишається.

Піниться шампунь дуже гарно, піна утворюється повітряна та пухнаста.

Змивається легко та швидко.

Розхід досить економний.

Використовую шампунь цілком традиційно – перед миттям голови ретельно прочісую волосся, гарно змочую його водою та, попередньо вспінивши шампунь в руках, наношу його на шкіру голови, очищуючи її від забруднень. На довжину волосся шампунь не наношу – для її очищення достатньо піни, що стікає з голови. Далі – змиваю шампунь водою і наношу подальший догляд, зараз – це маска із цієї ж серії)

Шампунь прекрасно піниться, легко змивається. Чудово очищує шкіру голови та волосся від будь-яких забруднень – шкірного жиру, пилу, стайлінгових засобів.

В описі шампуню виробником зазначається, що він підходить для всіх типів волосся, а особливо – для нормального типу та для чутливої шкіри голови. Тому для мене це чудовий варіант – нормальний тип шкіри голови, наявна чутливість, а довжина волосся – суха та пошкоджена.

На волосся шампунь впливає дуже добре! Після висихання воно живе, блискуче, дуже м’якеньке. Сухості шампунь не провокує, але я все одно завжди використовую в догляді бальзам чи маску, а також щось із незмивних засобів, оскільки без них я своє волосся потім просто не розчешу…

Волосся шампунь не обтяжує, об’єму не позбавляє.

Свербежу, лупи, алергічних чи будь-яких інших негативних реакцій шампунь у мене не викликав.

На графік миття голови не впливає, волосся забруднюється як звичайно.

Відновлювальний безсульфатний шампунь з кератином та провітаміном В5 Meloni Hair Balance Shampoo мені сподобався у використанні та за впливом на волосся! Він прекрасно виконує свою основну функцію – очищення шкіри голови та волосся від будь-яких забруднень, при цьому, робить це делікатно, абсолютно не пересушуючи ні шкіру, ні пасма; має неагресивний склад, насичений різними корисностями та дуже приємний аромат. В бюджетному сегменті – це дійсно вартий уваги варіант!