Чистикова Дарья

Зволожуючі гідрогелеві патчі під очі MERMADE Love U

Зволожуючі гідрогелеві патчі під очі MERMADE Love U
Зволожуючі гідрогелеві патчі під очі MERMADE Love U
Зволожуючі гідрогелеві патчі під очі MERMADE Love U

Прийшов час ділітися враженнями на лімітовані патріотичні гідрогелеві патчі Love U від Mermade.

Картонна коробочка з милою запискою з рекомендаціями щодо застосування патчів. Срок придатності патчів по відкриттю — 6 місяців, а загальний — 18 місяців. Доречі дата виготовлення вказана як на коробці так і на дні банки, що дуже зручно, так як коробку майже завжди одразу викидаю.

Все стандартно, під кришечкою ложечка для виймання патчей з банки та додаткова пластикова вставка-кришечка з хвостиком для зручності відкриття.

Вартість однієї коробочки з патчами - 193 грн (це зі знижкою на сайті мейкапу, зараз на сайті виробника теж знижки, можна взяти ще дешевше), враховуючи що їх в упаковці 60 штук, це достатньо економно.

Самі патчі сині та жовті — це відверто привертає увагу. Вони тонкі, легкі, можна випадково схопити лопаткою декілька. На вигляд вони полупрозорі, неозброєним оком видно шимер. Есенції у банці достатьо, патчі можуть сковзати при нанесенні якщо на них буде забагато рідини.

Виробник обіцяє усунення дрібних зморшок, зняття втоми, темні кола під очима та набряклість.

Майже ніколи не роблю тести на алергічну реакцію, моя шкіра спокійно реагує на всі нововведення, але цей раз став виключенням враховуючи досвiд дiвчат з клубу 🧐

Я робила на згибі руки, мої результати нижче, все було добре одразу і на протязі наступних 24 годин.

Мій чоловік був поряд, коли я проводила цей тест і вирішив доєднатися, але дарма, у нього як раз з'явилася алергічна реакція у вигляді почервоніння та миттєвого свербіжу. Звичайно одразу прибрали, промили, на ранок все було добре.

Враховуючи ці обставини можу точно сказати, що патчі підходять не для всіх, рекомендую не нехтувати цим тестом перед першим використанням☝️

Так як у мене все було добре, я продовжила використання патчів на обличчі👌

Бачила статтю на тему перевірки гідрогелевих патчів на якість. Тобто, патчі можуть бути зроблені як із чистого гідрогелю, а можуть містити силікон. Нічого страшного у цьому немає, однак якщо вам важливо, щоб патчі не містили силікону, це можна перевірити. Тест такий: треба погрузити патчі у ємність, залити їх окропом, дати постояти хвилин п'ять-десять. Якщо у воді залишилися тільки мерцаючі частинки або зовсім нічого — це абсолютно «чисті» патчі, без всяких добавок.

Звичайно я подивилась склад, наче силиконів немає, але любов до експериментів взяла своє ⬇️

Як бачите вони повністю розчинилися 👌

Для наглядності додаю фото до та одразу після.

Звичайно є ефект зняття втоми та набряклості за рахунок того що патчі зберігались у холодильнику. Шкіра добре себе почуває, особисто я бачу ефект освітлення ділянки під очима, особливо при регурярному використаннi.

Мушу сказати, патчі на хвилині 5-7, після того як перестає відчуватися холод, я відчуваю легке пощіпування, воно не неприємне, але майте на увазі що воно є. Вiдсутня липкiсть пiсля зняття, залишки я не знiмаю, чекаю хвилин 5 до повного поглинання.

Як ритуал краси патчі ці патчі Mermade мені дуже сподобались, залюбки користуюся щодень і я бачу видимий ефект.

Плануюю спробувати і інші патчі виробника, також було б добре якщо був вибір пакування і для одноразового використання по 2 шт. Це ідеально на випадок від'їзду. Звичайно тягнути у відпуску чи вікенд баночку з 30-ма парами патчів ніхто не буде, а від щоденної рутини відмовлятися таак не хочеться. Mermade, ви ж виробники travel-size косметики 🥰 Думаю це було б чудово і для проби продукту.

Пiдсумовуючи можу рекомендувати, але закликаю робити тест на реакцiю.

На цьому все, дякую за увагу ❤️