SomovaFM

Пілінг для шкіри голови з AHA-кислотами | Meloni

Пілінг для шкіри голови з AHA-кислотами | Meloni

Meloni - Український бренд з природним та органічним доглядом для волосся.

Aha Scalp Peel - глибоко очищає шкіру, допомагає регулювати жирність шкіри голови та ефективно усуває надлишки засобів для стайлінгу.

Основні компоненти пілінгу:

  • Молочна кислота - відновлює пошкоджені волоски та оберігає від зовнішнього впливу.
  • Гліколева кислота - зволожує шкіру, зменшує лущення та вплив гарячої укладки.
  • Лимонна кислота - звужує пори та регулює виділення себуму.
  • Гліцерин - насичує вологою та допомагає утримувати водний баланс.

Нещодавно проходила діагностику шкіри голови, там виявили надлишок сальної корочки навколо коренів волосся, і це у перший же день миття, через що і не має об'єму. Також в мене виявились занадто поверхнево розташовані судити на шкірі голови, що свідчить про її чутливість. Мені порадили не використовувати скраби, а звернути увагу на м'якіші засоби, які не будуть подразнювати шкіру голови.

Тому побачивши цей пілінг першим у списку, він одразу мене зацікавив, бо це явно була доля 😄

Meloni цілком новий для мене бренд, з яким хочу познайомити і вас, красуні.

Пілінг представлений в пластиковій білій пляшечці з мінімалістично оформленою наліпкою з логотипом бренду і позаду інформацією про продукт. Доречі такий дизайн на всіх засобах бренду, різниця лише в кольорі пляшечки та наліпки, який залежить від серії. Біла наліпка - це серія Hair Balance.

В тюбику є довгий тонкий носик, яким дуже зручно наносити продукт на корені волосся, цей момент гарно продуман, не потрібні зайві маніпуляції.

Рекомендації до застосування: нанести засіб та добре промасажувати шкіру голови, залишити на 2-3хв, ретельно змити водою. Використовувати раз на тиждень.

Розподіливши пілінг на вологе волосся за допомогою тюбику, проходжуся у коренів по росту волосся в декількох напрямках по проборам. Подушечками пальчиків круговими рухами легко масую шкіру голови, не плутаючи волосся.

Пілінг взагалі не піниться, при нанесенні відчувається ніби прохолодний гель. Ніякого аромату не має.

Витримую десь 2хв та змиваю теплою водою. Після пілінгу користуюся шампунем, він з першого ж разу добре піниться. Хоча зазвичай я промиваю волосся двічі, але після пілінгу навіть не було необхідності, шкіра голови була чиста до скрипу.

Тобто цей пілінг не залишає по собі плівки чи сухості шкіри, лупи немає, свербіння чи відчуття стягнутості теж.

Візуально бачу як волосся піднялося, тобто не таке опущене по обличчю як зазвичай, присутній легкий об'єм, який і має бути на легкому чистому волоссі. Такий ефект був навіть на другий день. На третій день зазвичай я вже не можу дозволити собі розпущене волосся, це або пучок або щільно заплетений колосок, то в цей раз мені достатньо було зібрати передні пасма, бо волосся виглядало досить пристойно. Результатом та дією засобу я цілком задоволена.

Зловживати засобм не буду, використовуватиму чітко з інструкцією - раз на тиждень, для мене це через одне миття голове. Якщо буде можливість, хочу після якогось проміжку часу з використанням цього пілінгу пройти знов діагностику шкіри голови, гадаю там будуть підтверджені моїм відчуттям результати.