SomovaFM

Кристалічний концентрат "Антистрес" від Bisheffect

Кристалічний концентрат "Антистрес" від Bisheffect
Кристалічний концентрат "Антистрес" від Bisheffect

Ще одни чудовий натуральний магнієвий засіб від Українського бренду.

Відерце з мілко подрібненими кристалами магнію з ефірними олійками лаванди та лимону. Має голубоватий колір та консистенцію вологої солі.

Аромат також присутній завдяки олійкам у складі: лаванда з легкою гірчинкою цитрусових, що разом дають неперевершену свіжість.

Пропорції до застосування також прописані на етикетці: 100-150 мл на 100л води. Його також використовую на око, зазвичай беру велику жменю, бо маю великий стрес.

Концентрат розчинається у воді за лічені секунди, фарбуючи її у лазурний колір. Свіжий аромат заповнює усю ванну. Важливий момент, який мені подобається, що в ньому немає перебору х ефірними олійками. Лаванда не душить, а цитрус не лоскоче носик - все в міру.

Ванну приймаю хв 20, поки вода не охолоне. Цього часу цілком достатньо аби концентрат подіяв.

При набиранні концентрату на руках відчуваються олійки, але немає надмірної жирності. Після прийняття ванни і під час, олійності немає, лише вже після завершення процедури шкіра дуже м'яка та гладка на дотик.

Хвилин через 5 починаю відчувати як моє тіло перетворюється на желе, ноги стають наче ватні, плечі опускаються, дихання заспоюється та стає рівним.

Вилазити з ванної не хочеться взагалі, тому дуже чутливим не раджу написати одразу багато, краще дотримуватись пропорцій, щоб не розслабитись до сну у ванній, що може бути небезпечним.

Встати після таких розслабляючих теплих обіймів важко, тому одразу ж уйду у ліжку. Я ніби провалююсь в якийсь пух. Стрес та біль у м'язах проходять, сон глубокий та міцний, а на наступний день в тілі багато енергії та бадьорості.

Я вже підсадила на цей концентрат колег, які раді цій покупці не менше за мене.