wowmom

Lamel, а чого так гарно?! Шикарний спаркл за копійки, з яким ви будете сяяти, як зірка

Lamel, а чого так гарно?! Шикарний спаркл за копійки, з яким ви будете сяяти, як зірка

Привіт, красуні!

Я та людина, яка без всіляких блистючек/тінюшек/спарклів не може нормально жити, їсти та спати. Я часто кажу собі: "Альона, в тебе всього достатньо, твоєї косметики вистачить на роки, і ти залишиш все своє добро у спадок, бо до кінця життя точно все не використаєш", але як тільки я бачу якусь сяяючу баночку, голова стає наче в тумані. Зізнавайтеся, чи є тут такі залежні, як і я? Давайте об'єднуватися!

Чесно, я намагалася пройти повз нових спарклів від Lamel, і з моменту їх випуску, не бігла за ними в магазин, але коли я (абсолютно випадково, звичайно ж), протестувала їх в магазині, то вже не змогла випустити чарівну баночку з рук.

Думаю, що вже настав час, з холодною головою, поділитися своїми враженнями про цей, без перебільшення, скарб Lamel Flamy Sparkle Extra Rush.

Lamel, а чого так гарно?! Шикарний спаркл за копійки, з яким ви будете сяяти, як зірка

Випускається спаркл у двох віддінках: 401 (ванільний) і 402 (сріблястий). Насправді, сріблястий віддінок теж дуже гарний, але багатьом запав в душу саме ванільний. Бо як пояснити те, що як тільки 401 з'являється на сайті, його одразу ж розкуповують?!

Спаркл має напівкремову формулу, але будьте обережні! При першому відкритті баночки, може бути таке, що тіні просто випадуть на підлогу, бо вони не надто щільно спресовані в упаковці. Так сталося зі мною, але я це прощаю, адже змогла їх зібрати до купи, і засунути назад в банку, з мінімальними витратами. Неприємний момент, але то вже таке.

Наносяться тіні дуже просто, пальцем, і їм не потрібна ніяка спеціальна клейка база. Я можу нанести спаркл і на голе повіко, і поверх вже готового макіяжу, і все завжди окей.

Сяючі частинки доволі крупні, проте вони не жорсткі, не царапаються, і не доставляють дискомфорту під час змивання.

Також варто відзначити чудову стійкість Lamel Flamy Sparkle Extra Rush, бо я не помічала, щоб блискітки осипалися, або спаркл скочувався у складці. Ні, тут все супер.

Але! Найголовніше те, як вони сяють! Боже, як це гарно! Одразу макіяж стає яскравим і святковим - ну все, як я люблю. На сонечку, або при штучному освітленні, ви будете засліплювати всіх, наче зірка, я вам гарантую!

З нової колекції Lamel FLAMY, палетка, на яку я покладала великі надії, мене дуже розчарувала, а от цей спаркл - підкорив серденько

ЧУ-ДО-ВИЙ!

Якщо ви така сама сорока-ворона, як і я, повірте, вам воно треба!

І я дякую всім за увагу, мої любі:-)