the age of aquarius

Порожні баночки #6

Порожні баночки #6

Вітаю ком'юніті Мейкапу, я тут знову зі своїми баночками 🙂

Ось що назбиралось за останній місяць.

1. Олiя для вiдновлення всiх типiв волосся, MoroccanOil

Раніше думала, що немає особливої різниці, якою олією для волосся користуватися бо вони всі плюс-мінус однакові. Але ж MoroccanOil це щось неймовірне і коштує кожної копійчини. Мені здалося, що з ним волосся по-особливому м'яке, а аромат - мабуть, вартий всіх грошей сам по собі. Закохалась.

2. Твердий аромабар для душу "Іланг-іланг та ірис", Weleda

Вже розхвалювала мило Weleda у позаминулому дописі, там було трохи інше. Поки що воно залишається для мене улюбленим, бо в цього - з іланг-ілангом - не такий насичений аромат. Незвичний, цікавий, але слабенький.

3. Крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії, Shelly

Бачу, що цей крем користується великою популярністю, тому спробувала. Все ж таки для мене заслабкий.

4. Крем для ніг із сечовиною 30%, Bielenda

Пристойний процент вмісту сечовини і це відчувається. Гарне зволоження і без зайвої липкості. Можна брати ще.

5. Молочко для зняття макіяжу, Nuxe Very Rose

Воно, звичайно, ніжне і делікатне із чутливою шкірою, але макіяж (навіть просто BB-крем) знімає поганенько. Можливо і не варто було очікувати багато від молочка, це було моє перше. Зараз ще тестую Caudalie, потім розкажу, що з цього вийшло)

6. Антивіковий крем для контуру очей і губ з аргановою олією, La Petit Olivier

Тут навіть не знаю, що сказати. Крем як крем. Заломи звісно не прибере, але зволожує, за відчуттями, достатньо. Багато хто вважає креми для контуру очей переоціненими, але оскільки гірше точно не буде, і шкіра моя під очима ну дууууже тоненька і чутлива, я користуюсь 🙂 На ніч я наношу вазелін (який в Баночках з'явиться м'яко кажучи нескоро, бо витрата в нього мізерна, а ємність - 250 мл 😅), а от на ранок (хоча знову ж таки, це зоооовсім не обов'язково) в мене крем чи емульсія, тобто щось не таке масне.

7. Освітлююча сироватка з вітаміном С і феруловою кислотою, Acure

Оскільки це моя перша сироватка з вітаміном С і серйозних проблем з пігментацією в мене немає, із своєю чутливою шкірою я не ризикнула брати одразу активну форму (тобто L-Ascorbic Acid = аскорбінову кислоту). Серед усіх неактивних форм, вирішила, що оптимальною для мене буде Tetrahexyldecyl Ascorbate - мабуть, найкращий вибір для чутливої шкіри. Існує вірогідність, що Tetrahexyldecyl Ascorbate проникає у шкіру навіть глибше, ніж чиста форма вітаміну С, але це ствердження потребує більшої кількості досліджень.

Виявилося, що знайти сироватку саме з цим компонентом не так вже й легко. І тут я побачила, що саме таку сироватку зробив вже знайомий мені бренд Acure. До того ж вони додали ферулову кислоту для класичного поєднання.

Враження? Як я і казала, серйозних проблем в мене немає, а робити висновки щодо тих незначних плямок, що є - важко, це треба роздивлятися фото "до" та "після" під якимось мікроскопом. Тому принцип той самий, що і з кремом під очі - користуюсь для профілактики, бо так треба і гірше не буде.