K Tatiana BL

Вплив напою на наш стан

Вплив напою на наш стан

Сьогодні, я була в кафе та вирішила написати трохи про вплив чаю матча на нас🌿

-Matcha (зелений чай на рослинному молоці), має кілька потенційних корисних властивостей для організму. Він багатий антиоксидантами, амінокислотами та вітамінами, що сприяють зниженню ризику серцево-судинних захворювань, поліпшують функцію мозку та підтримують імунну систему.

-Чай матча містить антиоксиданти, такі як катехіни, які можуть бути корисними для шкіри. Вони можуть допомогти боротися з вільними радикалами, що можуть спричинити пошкодження шкіри та передчасне старіння. Однак вплив чаю матча на шкіру може бути індивідуальним, і він може відрізнятися залежно від типу шкіри та інших факторів.

Наприклад, на мою шкіру цей напій ніяк не впливає)))

-Чай матча може впливати на настрій і самопочуття завдяки своїм властивостям. Він містить L-теанін, амінокислоту, яка може збільшувати рівень серотоніну і допаміну в мозку, підвищуючи настрій і сприяючи відчуттю спокою та розслаблення. Також чай матча містить катехіни, антиоксиданти, які можуть підвищувати енергію та загальний стан самопочуття.

Наприклад, я відчуваю, більше енергії (ефект ще кращий ніж від міцної кави) та і настрій краще.

Але, головне, треба пам'ятати, що зловживання будь-якого продукту чи напою може мати негативні наслідки, тому важливо споживати матчу з розумінням та в межах рекомендованої дози🍃Та і цей напій має специфічний смак, не кожному до вподоби)))

Особисто я, не так часто п'ю цей напій, можливо десь раз в кілька місяців, тому і ефекту від нього в мене нема, а ця публікація, можливо, стане корисною для любителів цього напою)))

Вплив напою на наш стан