Гелевий олівець для очей Lamel Kajal 406
Або як я хотіла красивий коричневий, а отримала бордово-фіолетовий 🤡 спойлер: гарний, але не для всіх
Привіт, дівчатка 😊
До недавнього часу я була вимираючим видом у спільноті, а саме дівчинкою, у якої досі немає каялу Ламель.
От я вирішила виправити ситуацію. Якось мені порадили 402 або 406 відтінок, зробивши більший акцент на другому. Класичний чорний я точно не хотіла.
Сам олівець оформлений у стилі бренду.
Його маса 1,7 грам.
Має пластиковий накінечник, який відображає колір олівця всередині (і так часто не співпадає, правда? 😂)
Вартує від 50 до 100 грн, залежно від акції та відтінку. Конкретно цей мені обійшовся у 102 грн, бо акція була лише на зелений 😂
Відтінок 406. Який він?
На сайті 406 має назву «Мокко», і на картинці виглядає як теплий темно-коричневий. Такий же він і на руці, свотчі прикріпляю.
Однак на очах він має чітко виражений бордовий відтінок. На мені він виглядає бордово-коричневим, або ж інколи навіть фіолетовим.
Хоча при іншому освітленні, іншим кутом цей відтінок таки коричневий з теплими, каштановими нотами 🙂 А при затемненні він виглядає холодним коричневим, навіть щось зі стріблястим відтінком.
Мені це не дуже подобається, бо я хотіла чогось більш класичного і передусім коричневого…
Усе б це нічого, але ось цей колір моїм блакитним очам додає сльозливого і хворого вигляду. З ним я уже не раз почула чи хворію 😁 Якщо маєте хоча б натяк на червоноту в очах, або не досипаєте, то це не ваш варіант.
Фото на очах додам трішки нижче. Тут же на фото ви можете побачити як виглядає свотч після легкого тертя
Який олівець у роботі ✏️
Ним я зазвичай промальовую стандартні стрілочки, або тушую їх. Інколи додаю у міжвійку, але це підсилює «хворий» вигляд 🤒
Малює надзвичайно м’яко, наче масло. Його можна підправити, поки не схопився, це значний плюс. Також зазвичай пальчиком витягую кінчик стрілочки, тоді олівець гарно і тонко протягується.
Точити гелеві олівці Ламель я уже приловчилась, так як олівцями для губ бренду користуюся уже дуууже давно і люблю іх.
Олівець можна нашаровувати, він не скочується.
До кінця дня тримається, але може трішки втратити інтенсивність і змазатися, але НЕ ТЕЧЕ. Дощ і сльози витримує 🥲
Але на слизовій НЕ стійкий взагалі, відбивається на нижню повіку.
Макіяж з Lamel Kajal 406. Не дуже подобається відтінок, але досі використовую його?
Так, інколи мені дійсно лінь малювати стрілку підводкою і рука тягнеться до цього олівця. Він у мене такий один 😊, тому і вибору особливо немає))
А ще він дуже зручний у нанесенні, саме тому використовую його доволі часто.
На очах ви можете побачити його вигляд і те, наскільки насичений бордово-фіолетовий підтон це олівець має (у більшості випадках освітлення).
Підсумок:
✅ бюджетна вартість;
✅ глибокий відтінок (який напевно підійде не всім, хоч доволі симпатичний);
✅ приємний, легкий і м‘який у нанесенні;
❌ стійкість середня, може відбиватися на нижній повіці у разі нанесення на слизову - на деяких фото це помітно;
❌ відтінок 406 скоріш за все підійде не всім, або ж його слід закріплювати тінями бажаного підтону.
А ви уже маєте у своєму арсеналі каял від Lamel? 🤎 Я от після цього 406 думаю, що обов’язково візьму 402, той уже має бути чітко-вираженим коричневим)
Коментарі (0)