SomovaFM

Магнієві пластівці для здорово тіла від Bisheffect

Магнієві пластівці для здорово тіла від Bisheffect

Магній є важливим мінералом для нашого здоров'я. Він гарно засвоюється не тільки внутрішньо, а й поверхнево через шкіру.

Ванни з майгнієм допомагають вивести зайву рідину, знімають та напругу м'яз, тонізують шкіру та тіло, допомагають боротися з подразненням шкіри.

Кристалічний концентрат для ванни "Магнієві пластівці" - це білі пластівці невеличкого розміру, які не мають запаху. Засіб гіпоалергенний, не містить мінеральних олій.

На упаковці прописані основні переваги та спосіб застосування:

на 100л - 200г, на 5-10л (для ванночки ніг) - 10-20г відповідно.

Оптимальна температура для прийняття ванни до 40°С.

Я насипаю концентрат на око, умовно поділивши упаковку на 5 частин (в мене 1 кг), чим більше концентрату, тим сильніше буде ефект. Для атмосфери я додаю ще звичайну піну для ванни, бо концентрат ніяк не візуалізується.

При додаванні у воду він моментально починає танути, не фарбуючи її. Приймаю ванну до 25хв (як раз одна серія "Друзів"). Вже через хв 10 я починаю відчувати як мої м'язи розслабляються, проходить біль в спині та шиї.

Після такої розслабляючої ванночки наче наново народився, ніяких спазмів чи болів.

Зникає накопичений стрес за день, який відчувався у плечах. Я однозначно краще засинаю, мій сон міцніший. Прокидатися легше, відчуваєтсья дійсно бадьорість і наплив енергії. Також помітила зменшення подразнень на плечах після регулярних ванночок.