YuliHrytskoff

Відновлювальна маска з кератином та гідролізатом шовку Meloni Hair Balance Mask

Відновлювальна маска з кератином та гідролізатом шовку Meloni Hair Balance Mask

Відновлювальна маска з кератином та гідролізатом шовку Meloni Hair Balance Mask - це новий засіб у моєму догляді за волоссям. Чесно кажучи, я не чекала якоїсь особливої якості чи ефекту від такої бюджетної масочки, але, насправді, вона мене вразила по багатьом пунктам. А що ж так сподобалось, розповідаю далі по тексту.

Маска розфасована у красиву пластикову баночку-шайбу білого кольору, на обороті якої є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Баночка міцно закривається кришечкою, що загвинчується на різьбу. Під кришечкою знаходилась захисна пластикова мембрана.

Загалом, дизайн маски дуже витончений та елегантний, естетичний – мені до вподоби!

Об’єм маски – 250 мл. Також у виробника дана маска є й у меншому об’ємі – на 50 мл.

Склад у маски шикарний! Я вже давненько не зустрічала настільки багатої на активи маски для волосся! В ній просто величезна кількість зволожувачів, рослинних екстрактів, олій, є й емоленти, вітаміни, антиоксиданти, молочна кислота. Звичайно, є й допоміжні компоненти, але їх, по-перше, не багато, а, по-друге, більшість із них відносяться до категорії «безпечних».

Повністю склад розбирати не буду, а виділю тільки самі цікаві компоненти складу маски:

Гідролізат кератину – наповнює волосся пептидами та протеїнами, живить, відновлює пошкодження. Діє, як антистатик, зволожує, зменшує крихкість, захищає від зовнішнього впливу та посічених кінчиків, вирівнює та надає сяйва.

Гідролізат шовку – відмінно відновлює та зволожує, захищає, зменшує наелектризованість, збільшує об’єм, полегшує укладку, живить корисними речовинами, загоює пошкодження, підвищує пружність та еластичність, запобігає виникненню посічених кінчиків, стимулює активність волосяної цибулини та повертає блиск.

СО2 екстракт розмарину – один із найсильніших натуральних засобів, що застосовуються для відновлення волосся. Пробуджує сплячі цибулини, активує кровообіг, стимулює ріст, запобігає появі ранньої сивини та випадання, знімає свербіж та запалення, бореться з лупою, додає об'єму та блиску.

СО2 екстракт льону – унікальний за своїм хімічним складом продукт. Багатий на поліненасичені кислоти групи Omega, вітаміни (E, A, B, F), мікро - та макроелементи. Знімає запальні процеси, запобігає ламкості, забезпечує ефект ламінування та надає діамантовий блиск.

Екстракт женьшеню – активізує кровообіг, пробуджує цибулинки до росту, зміцнює локони та зменшує випадіння.

Олія жожоба – маєантистатичні властивості, відмінно очищає від косметичних засобів та надлишку шкірного сала, зволожує, прискорює кровообіг та зростання, відновлює структуру, захищає, підвищує пружність, зупиняє випадання, лікує лупу, надає об’єм, м'якість та сяйво.

Оливкова олія – зменшує ламкість, живить корисними мікроелементами, пом’якшує волосся та розгладжує.

Олія кокоса – кращий помічник у боротьбі з посіченими кінчиками. Допомагає утримувати вологу та білок всередині волосинок, пом’якшує їх.

Вітамін Е – еліксир молодості, який надає сильний антиоксидантний ефект. Стимулює зростання, скорочує випадіння, нормалізує роботу сальних залоз, лікує лупу, перешкоджає виникненню ламкості та пом'якшує.

Прополіс – містить вітаміни групи B, смоли та ефірні олії, завдяки чому прискорює ріст, зменшує жирність, зміцнює корені, усуває лупу та підсилює блиск.

Зародки пшениці відмінно зволожують, відновлюють структуру, зупиняють випадіння, додають еластичності, відновлюють блиск та надають шовковистості.

Бджолине маточне молочко – насичує шкіру голови корисними мікроелементами та киснем, попереджає ранню сивину та ламкість, стимулює вироблення меланіну, запобігає лущення, регенерує, захищає від впливу зовнішніх факторів, підвищує щільність та гладкість.

Гліцерин – насичує вологою та сприяє її утриманню всередині локонів, відновлює пошкоджену структуру, позбавляє від лупи, запобігає випаданню, полегшує розчісування та укладку.

Молочна кислота – відновлює пошкоджені локони, зволожує, живить цінними мікроелементами та вітамінами, покращує структуру, оберігає від зовнішнього впливу.

Консистенція в маски кремоподібна, середньої густини – вона не надто щільна, але й не дуже рідка. Після нанесення на волосся не тече, тому можна з комфортом продовжувати приймати душ/ванну. Дуже легко розприділяється по мокрому волоссю, обволікаючи кожну волосинку.

Текстура однорідна.

Колір – класичний білий.

Запах – ммм… Мені дуже подобається! Кремово-косметичний, з білоквітковими нотками… Такий же, як і у шампуню з цієї серії, але трішки більш концентрований. Має схожість із парфумами Lanvin «Modern Princess». На волоссі відчувається тільки перших декілька годин після миття голови.

Змивається маска легко та швидко, залишаючи полотно волосся дуже гладеньким.

Розхід середній.

Використовую я маску стандартно: мию голову за допомогою шампуню, ретельно, але акуратно, віджимаю волосся від зайвої вологи і масажними рухами наношу достатню кількість маски по довжині волосся, не торкаючись коренів. Залишаю маску на волоссі мінімум на 10 хвилин, якщо є час - то й на довше. Потім промиваю волосся водою, промокаю рушником, наношу незмивний догляд і даю йому висохнути або природнім шляхом, або ж, що рідше, з допомогою фену. Щоб не переживити волосся, застосовую маску 1-2 рази на тиждень.

Ефект від маски відчувається вже на етапі її змивання з волосся – воно на дотик, навіть будучи вологим, стає неймовірно гладеньким!

Після висихання волосся блискуче, живе (це навіть моє пошкоджене і пересушене!), гладеньке, не стирчить в усі сторони, кінчики також виглядають доволі непогано. Дуже м'якеньке - як дитяче) Легко розчісується та робиться розсипчастим. Волосся після цієї маски не таке обтяжене, як після класичних масок, де основу складають силікони, а виглядає більш природньо. Як на мене – для тонкого волосся – ця маска взагалі ідеально підходить!

Від цієї маски я бачу реальне зволоження і догляд!

Об’єму маска не позбавляє, так як не обтяжує волосся.

Волосся маска не бруднить, на звичний графік миття голови не впливає.

Відновлювальною маскою з кератином та гідролізатом шовку Meloni Hair Balance Mask я дуже задоволена! Найперше, я вже давно не зустрічала настільки класного складу у доглядових засобах для волосся! Ну і, звичайно, результат від використання маски також радує – це реальне зволоження і догляд – волосся після маски м'яке, живе, блискуче та розсипчасте, але абсолютно не обтяжене, як після багатьох класичних силіконистих масок. А приємний аромат і більш ніж доступна ціна – додаткові бонуси!)