SomovaFM

Трояндова вода з екстрактом алоє для обличчя від Tink

Трояндова вода з екстрактом алоє для обличчя від Tink

Tink - Український бренд суперфуд доглядової косметики. Це молодий дочірній бренд компанії ProCare, в рядах яких також стоїть Joko Blend.

Тонер - засіб, який допомагає у видаленні бруду та надлишків себуму, підготавлює шкіру перед нанесенням активів, слугує провідником для кращого засвоєння доглядових засобів.

Знайомлю вас з нещодавньою новинкою бренду - Тонер для обличчя матувальний "Трояндова вода-Екстракт алое"

Всі компоненти тонеру утворюють ідеальне комбо:

  • Трояндова вода у тонері тонізує та очищує шкіру, підходить до всіх типів шкіри та не викликає подразнень.
  • Екстракт алое тонізує та зволожує шкіру.
  • Ніацинамід нормалізує виділення себуму.
  • Екстракт манго прибирає надмірний блиск.

(трошки асмр відео)

Тонер по консистенції як водичка, прозорого кольору. При відкритті одразу ж відчутний свіжий аромат алое із солодким шлейфом чайної троянди - приємне комбо. При нанесенні на шкіру аромат відчуває до повного вбирання засобу.

Наношу тонер щоранку, після очищення шкіри, так як він має матуючий ефект. На шкіру наноситься приємно, ніяких подразнень чи сухості не викликає. По відчуттям це просто ароматна водичка.

Після вбирання засобу шкіра м'яка на дотик, без відчуття плівки, візуально гарно зволожена, але й не має відблискуючого ефекту.

Так як тонер переважно це водна основа, у шкіру вбирається доволі швидко та при сухому холодному повітрі може здаватися ніби він трохи її стягує, проте, як описала вище, візуально на шкірі цього не помітно та і сухості ніякої по собі він не залишає, а лише свіжість ранкової роси.

За більше ніж тиждень використання ніяких побочних ефектів, навпаки моя шкіра менше лущиться, та ранкові сироватки швидше вибираються. Віру, що завдяки тонеру, шкіра всмоктує кислоти з більшим задоволенням.